Tips Persediaan Vaksinasii yang Mungkin Boleh DIgunapakai untuk korang

azni - Author

Mom, UX Designer by profession, Blogger, Traveller, addicted to photography, gadget enthusiast and active in sports. Holds Degree in Mass Communication, Master in Visual Communication. Has been blogging for over 7 years.

You Might Also Like

Comments ( 7 )

  • adianiez AIDA

    alhamdulillah, aida da settle 1st dos. still waiting for 2nd dos’s appointment.
    aida skali dpt dgn asben. both of us down mlm kedua. demam panas!
    da la dpt time Ramadhan, kan. sib baik la anak-anak da besar, boleh tgk diri sendiri dgn pemantauan yg minima.
    sehari je la. the 3rd day, dah ok. alhamdulillah…
    utk 2nd dose nanti, in shaa Allah lebih mudah kot. sebab bukan Ramadhan.
    once simptom demam tu tiba, boleh telan panadol πŸ™‚

  • Awekbawang

    Saya masih menunggu utk Vaksin.. Selepas bc tulisan anda berkaitan Vaksin baru rasa lebih berani

  • kaella

    boleh praktik nnt kalau vaksin dah approve, hihi

  • Lea Razali

    saya masih menunggu untuk divaksin. Membantu betul tips kat atas ni kak utk lebih bersedia & harap-harap dapatlah dalam masa terdekat .

  • MrsPip

    Thanks semua tips , mmg sgt2 bermanfaat.

  • Yaya Azura

    Tips nombor 1 pun dah membantu. Memang awal-awal dulu ada sharing ambik PCM sebelum vaksin utk elak demam. Pastu ada doktor share jgn ambik panadol. Biar je vaksin tu bertindak secara semulajadi. So decide nanti tak yah ambik lah..baca ni lega sikit.

  • Mya Rosli

    Wow.. thank you sangat2 kak azni. Mya punya turn hujung bulan ni. Bila dapat tarikh tu terus nervous.. Siap tanya org kat twitter lagi mcm mana proses sepanjang vaksin. Semoga segala urusan dipermudahkan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[instagram-feed showbutton=true showheader=false showfollow=false num=6 cols=6 imagepadding=0]

copyright 2021 - All Right Reserved by Modernmumthingy -

error: Content is protected !!