Oct 08, 2013
Posted by: azni

Kenapa kita perlu terus belajar dan terokai dunia baru.

Kenapa kita perlu terus belajar? sebabnya… Kita tak tahu apa yang kita tahu dan kita tak tahu.. dan kita kena cuba untuk terus ambil tahu Hari ini .. saya nak kongsikan pengalaman saya  sendiri, kenapa saya memaksa diri saya...

Read More
Sep 25, 2013
Posted by: azni

Demam blog pulak, nak jadi blogger lah

Nak jadi blogger jugak lah!! Bila dah start berblog ni terus terfikir mmg mcm2 benda yang nak tulis cuma masa ada atau tak shj.. hahaha.. jangan tak taudi saat mengarang idea ni, tengah terlibat dalam satu sessi conference.  ...

Read More
Jan 26, 2013
Posted by: ninijaafar

Kualiti Universiti dan kolej swasta hari ini

Kualiti Universiti dan kolej swasta yang hanya mementingkan duitkah ? Sesungguhnya aku memang tak faham dengan Kualiti Universiti dan kolej swasta yang timbul mcm cendawan sekarang. Samada derang ni go for money sahaja atau apa sahaja erk? Let me...

Read More

[instagram-feed showbutton=true showheader=false showfollow=false num=6 cols=6 imagepadding=0]

copyright 2021 - All Right Reserved by Modernmumthingy -

error: Content is protected !!