Oct 26, 2017
Posted by: fairas

Day 8 Menjejak Amerika Coney Island dan New York Pass

Coney Island Bestnya. Kerana Coney Island kami sanggup ubah tarikh balik ke MalaysiaKita orang nak pergi juga Coney Island, tapi kitorang kena membuat sedikit perubahan dengan trip ni. Setelah difikir byk kali, rasanya tempoh stay kat sini perlu dilanjutkan....

Read More
Jun 21, 2017
Posted by: fairas

Day 6 Menjejak Amerika Mama dah abis training yeay jom shopping

Pindah rumah dulu sebelum pergi shopping di new york Tak sabar betul nak mula shopping di New york. Selepas habis tempoh kitorang dok kat rumah ni yang ala ala rumah sesame street. Rasa baru jer sampai kat sini now...

Read More
Jun 15, 2017
Posted by: fairas

Day 5 Menjejak Amerika – Nasi putih, Tomyam, Kangkung makanan Malaysia di Manhattan.

Kalaulah dapat makanan Malaysia di manhattan Hari ni Final day kursus mama. Yeay… harapnya dia ada mood nak shopping  petang nanti. Kesian tengok muka dia. At least aku and iman dapat jugak rileks. Betullah orang cakap, kalau travel untuk...

Read More
Jun 12, 2017
Posted by: fairas

Day 4 Menjejak Amerika – Penangan Jet Lag! kisah papa & iman

Baru tahu penangan ‘jet lag’ tu macamana As usual, hantar mama but hari ni dunno nak pergi mana dah lepas tu. Rasa macam nak balik umah jer, nak rileks or maybe sebab penangan jet lag yang buat rasa macam...

Read More
Jun 11, 2017
Posted by: fairas

Day 3 Menjejak Amerika – Papa and iman jalan jalan di Manhattan pulak

Jalan jalan di manhattan atau A walk in Manhattan from papa story. Hari ketiga, lepas hantar mama,  kami redah and jejak Manhattan pulak, which was about 30 minutes from Brooklyn by subway. Mission nya ialah familiarisation dan nak amik...

Read More
Jun 09, 2017
Posted by: azni

Day 1:Langkah pertama ke negara uncle sam, Amerika

#throwback Berdebarnya nak travel ke Amerika Perasaan travel kali ni memang lain… berdebar !. Mmg teruja tp at the same time plak tak mcm trip trip berjalan mkn angin spt sblm ni.. Lagipun sbb bukannya p suka suki....

Read More
Dec 05, 2014
Posted by: azni

Travel ke New york, Amerika. Satu perjalanan yang tidak disangka.

Trip Melancong ke Amerika entri ni Dari sehari ke sehari asyik tertunda tunda nak siapkan blog. Mak sibuk ya amat nok!! heheheh. Travel ke New york, America. Satu perjalanan yang tidak disangka. Pada tarikh hari ni… Dec 4.. dah hampir sebulan...

Read More
error: Content is protected !!