Aug 24, 2017
Posted by: fairas

Transportation dan keperluan wifi di kota london

Tube dan Bus di London Dah sampai Heathrow ni, so macamana nak bergerak ? so kali ni cerita part Transportation dan wifi di kota london sahaja . Kalau dari Heathrow nak ke Central London, ada 2 jenis train iaitu...

Read More
Aug 02, 2017
Posted by: fairas

England aku datang lagi!

Trip perjalanan bajet ke england Nampaknya kitorang berpeluang jenjalan England sekali lagi tetapi kali ini dengan bilangan ahli yang lebih ramai..jauh lebih ramai hehe. Kali pertama ke sana pada tahun 2010.Cuma dua couple, kami berdua dgn abang dan isterinya...

Read More
Nov 29, 2010
Posted by: ninijaafar

Europe trip: from kl to manchester-paris-rome-london

Europe trip yang pack tapi best giler Berangan untuk sampai ke negara org putih nih dah lama sebenarnya. Bila pak tony mula buat penerbangan ke sana, so apalagi tunggu. We all terus target forEurope tripbila sahaja tiket murah makaberia-ria...

Read More

[instagram-feed showbutton=true showheader=false showfollow=false num=6 cols=6 imagepadding=0]

copyright 2021 - All Right Reserved by Modernmumthingy -

error: Content is protected !!