azni - Author

Mom, UX Designer by profession, Blogger, Traveller, addicted to photography, gadget enthusiast and active in sports. Holds Degree in Mass Communication, Master in Visual Communication. Has been blogging for over 7 years.

You Might Also Like

Comments ( 14 )

  • netty

    Wow! dahsyat dia punya selepas tu.. boleh try nanti.

  • maizan

    wow mabeles, nak try gak lah…

  • Farah wahida

    Biasanya edit juga gbr klu part brightness ni..sbb kekadang gelap gmbr nmpk suram lakk…😁

  • Shamiera Osment

    Syok pakai adobe lightroom ni kan edit pic. Dengan filter kita dah ada lawa je gambar kat instagram.

  • Yaya Azura

    Tq kak..suka juga edit-edit gambar ni. Edit mudah-mudah je lah retinya.. baru sedap mata memandang

  • ZAIDALIFAH HUSSIN

    pernah cuba memang terbaik suka sangat… mudah kerja-kerja nak edit gambar.. tak payah shot banyak kali kan!

  • MyaRosli

    wow gambar menyerlah dan bertambah menarik.. mya pun dah kena belajar balik aplikasi edit2 ni. mya failed bab ni.

    • azni

      heheheh jom kita edit gambar

  • mrspip

    nice sharing. edit2 lah perlu, baru nampak cantik tu gambar.
    Kita edit guna snapseed je selalu.

  • Nadia johari

    Nad memang suka pakai lightroom. Kebanyakan gambr nad guna lightroom

  • Aisya Ismail

    Kena belajar guna lightroom juga ni. Biasa Ai guna RNI Films je dah ok. Tapi kalau gelap sangat bila cerahkan akan pecah gambar tu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[instagram-feed showbutton=true showheader=false showfollow=false num=6 cols=6 imagepadding=0]

copyright 2021 - All Right Reserved by Modernmumthingy -

error: Content is protected !!