Jan 15, 2020
Posted by: azni

Sinopsis Drama Seadanya Aku

Segalanya seakan hancur buat Aufiya. Disaat hari perkahwinan, tunangnya Taufik tidak hadir kerana tidak boleh menerima kisah silam Aufiya. Janji Taufik untuk menerima dirinya seadanya dia, hanya tinggal janji itulah antara sinopsis Drama seadanya aku. Keakraban 3 sahabat Aufiya,...

Read More
Oct 14, 2016
Posted by: azni

Sinopsis patahnya sebelah sayap, drama best!

Review drama Lamanya tak buat review drama. kali ni tajuk drama  “patahnya sebelah sayap” senonoh sikit hahahah… dari cerita  ” I love you abang bomba la… apa lah.. Bila tajuk pun best, feel nak tengok pun best. Pelakon pun...

Read More
error: Content is protected !!