Kulit anjal sihat dengan Kitsui Kurma rose + vitamin C dan Kitsui Rilax Nite Review

KITSUI KURMA ROSE + Vit C dan Kitsui Rilax Nite Review. Korang pernah dengar tak kitsui dah keluargkan produk ni ? Ini bukan kali pertama aku ambik produk kitsui, sebelum ni aku pernah mencuba Kitsui generation cola. Aku confident sebab produk ni ada jual di Guardian.

Kitsui ini adalah pemenang Asia Pacific Super Health Brand from 2015 – 2017.

Aku ni memang suka mencuba macam-macam produk tetapi aku akan pastikan produk ini selamat dan mendapat pengikhtirafan. Kalau dapat pengiktrafan antarabangsa lagi aku bertambah yakin seperti produk Kitsui ini

Ramuan Semulajadi untuk anda. Kitsui ini diformulasikan secara unik untuk anda dengan Ramuan Halal Semulajadi yang dipilih khas dari yang terbaik untuk keperluan pemakanan gaya hidup moden harian anda.

Cantik Semulajadi

Work from Home makin malas jaga muka

Haa ni aku nak cerita seditikit

Aku ada masalah nih ! hahaha macam masalah besarkan.

Tapi sungguh! besar jugak nih untuk aku . Semenjak WFH dari tahun lepas. Aku kurang sangat sangat jaga kulit dan penampilan. Kalau dulu sebelum pergi kerja pagi -pagi dah oles muka dengan moisturiser, toner, sun screen bagai.

Kalau lepas sembahyang zohor and asar pun aku toup balik dekat muka tu. Duduk dalam aircond muka confirm kering.

Tapi duduk rumah ni memang hancus! ikut ‘dan’aku sahaja . Dekat pipi aku tu ada seketul melasma yang naik lewat umur 30an sewaktu aku mengandung. Lepas tu awal bulan ni aku perasan berdekatan area yang sama macam ada 2 tompok tapi masih pudar pudar

Ah sudah! takut kalau jadi butterly melasma pulak. korang perasan kan sesetengan orang yang 2 tompk besar kiri kanan tu.

Aduiii scary!

belum umur 50 lagi nih. Jadi permulaan bulan 8 ni aku dah start jaga balik, dah insof! sebab dengar-dengar bulan 9 nanti dah mula masuk kerja

Sekarang ni pun kalau keluar aku pakai cc cream and tepek sikit naturactor dekat bahagian melasma tu . Ishh tak confident sungguh jadinya

Waktu tidur aku pun tunggang langgang sebenarnya. haihh.. itulah antara ‘resepi kulit dan kesihatan ‘ tak berapa cantik.

Kombinasi 2 produk yang bagus untuk kesihatan dan kulit

Salah seroang kawan aku pernah ulang kali cakap, kalau nak awet muda kena tidor awal. Sebab tidur yang berkualiti yang akan membantu tubuh badan kita memperbaiki dan mengeluarkan hormon yang baik.
Paling baik, tidur awal dan bangun awal.

Makin bertambah umur hormon kita akan bertambah kurang, makin tak cantiklah senang cerita. Mana ada orang tua yang bertambah cantik. Melainkan orang tersebut betul betul jaga kesihatan

Kitsui Rilax Nite

Khas untuk sesiapa yang masalah susah nak tidur, bila kurang tidor akan membawa masalah stress dan penat keesokkan harinya. Kesannya akan double penat

hanya ambil 1 sachet sebelum tidur  selepas 10 minit confirm terus boleh tidur lena. Dan yang best lagi semua stress dan serabut2 semua hilang. •

nih antara  testimoni  yang aku baca dari blog dan website dia orang

Testimoni

“ lepas minum 1/2 jam , terus  mengantuk . memang menjadi produk kitsui rilax nite ini. “

“sakit kepala saya dh hilang sumpah best, dulu tidur 3 -4 jam shj sekarang dh dpt tidur 7 jam bangun terus jadi segar.”

“sakit kepala saya dh hilang sumpah best, dulu tidur 3 -4 jam shj sekarang dh dpt tidur 7 jam bangun terus jadi segar.”

“Kitsui rilax nite sgt sgt berbaloi menjadi produk ini kemudian harga murah gila.”

Terbaik untuk mengatasi masalah

  • Susah Tidur Malam
  • Otak Stress Dengan Kerja
  • Badan Penat Tapi Otak Terus Berfikir
  • Gangguan Tidur •“ Setiap hari adalah istimewa, begitu juga anda, dan jaga diri anda “

Kitsui Kurma Rose + Vit C

  • Membekalkan tenaga sepanjang hari
  • Kembalikan keanjalan kulit, awet muda dan haluskan kulit.
  • 100% susu segar
  • Membantu mengekalkan kandungan air dalam badan
  • Sesuai untuk semua peringkat usia
  • Membantu sistem penghadaman
Kitsui Kurma rose

Khasiat dan kandungan Kitsui Kurma rose

KURMA

  • Kurma bukan sahaja memberikan tenaga cepat melalui gula ringkas, malah fiber/serat sesuai untuk penghadaman dan memberikan tenaga yang berpanjangan.
  • Fiber Kurma memang sesuai untuk memperlahankan penghadaman dan tidaklah memberi kejutan kepada perut yang kosong. Juga sebagai “alas perut” sebelum memakan makanan yang lebih berat.Kurma juga kaya dengan protein, vitamin B1, B2, B3 and B5, A dan C.
  • Selain itu juga mengandungi kalsium, manganese, copper, besi (iron) dan magnesium.

BUNGA ROSE:

  • Membantu mengekalkan Awet Muda, bagus untuk kecantikan dalaman dan luaran .
  • Menaikan seri wajah muka . Kembalikan keanjalan kulit, awet muda dan haluskan kulit.

VITAMIN C:

  • Sepanjang bulan Ramadan, anda harus bangun lebih awal daripada biasa dan badan tidak mendapat sebarang nutrisi selama berjam-jam.

Testimoni

“lepas 4 hari badan jadi semakin bertenaga. best bila time puasa memang tak rasa letih”

“kitsui kurma rose ini sgt berkhasiat kandungannya sgt best, memang best lepas minum kurma rose kitsui ini”

“mak yang pesan suruh minum jika terpaksa ganti puasa. bila lepas minum memang badan jadi lebih bertenanga

“bagi mereka yang sentiasa rasa letih memang patut guna kitsui kurma rose ini sebab ia sgt membantu badan untuk meningkatkan tenaga badan”

Wajib Cuba Kitsui Kurma rose kalau nak baiki kulit

Bagi aku no harm of trying, cuma aku memang jaga pengambilan supplement buat masa ini sebab takut buah pinggang kerja teruk sangat pulak

Selalunya kau ambil Vitamin C setiap hari disebabkan risau dengan masalah Covid19 ni. jadi aku ambik langkah berjaga jaga, contohnya aku selang seli pengambilan supplement ini dan juga Vitamin C

Aku memang tekad kali ni, aku nak jaga dalaman dengan pengambilan Kitsui Kurma rose, Collagen dar Magqnifeq dan juga aku baru order caviar cream untuk luaran pula.

Gila kan!

Aku gila ni sebab aku dah panik hahahaha…

Info Kitsui

  • Instagram : https://instagram.com/kitsuimalaysia
  • Tiktok : https://vt.tiktok.com/ZSJUoshPn/
  • Facebook : https://www.facebook.com/kitsuimalaysia/
  • Youtube : https://www.youtube.com/c/KitsuiBeauty

Kitsui Rilax Nite

  • Website : https://kitsui.com.my/product/kitsui-rilax-nite/
  • Shopee mall : https://shopee.com.my/product/100810671/3560409464?smtt=0.100812150-1629105356.9

Kitsui Kurma Rose

  • Website : https://kitsui.com.my/product/kitsui-kurma-rose/
  • Shopee mall : https://shopee.com.my/product/100810671/7961915039?smtt=0.100812150-1629105336.9

One Response

  1. Ray September 3, 2021

Add Comment

error: Content is protected !!