Guna khidmat Grab Express di PGMall, barang pasti dapat cepat

Khidmat Grab Express di PGMall | Wow Pgmall makin maju, aku suka kalau syarikat-syarikat macam ni ber evolusi untuk meningkatkan perkhidmatan kepada pengguna. Kali ini mereka meluaskan lagi dengan kolaborasi bersama Grab Express.

Sapa tak nak barang cepatkan!

Pengenalan PGMALL

Khidmat Grab Express di PGMall

PGmall ni sebenarnya satu satu syarikat lokal negara kita. Home grown. PG Mall ini dikendalikan oleh PG Mall Sdn. Bhd. (836625-K).. Ia ditubuhkan sejak tahun 2017.  PG Mall disokong oleh Public Gold Marketing Sdn. Bhd dan merupakan satu-satunya platform jualan e-dagang tempatan dalam Malaysia. Jadi ianya boleh dipercayai untuk urus niaga.

Jangan tak tau, hehhe emas pun ada jual dalam PGMall ni.

Berbelanja menggunakan Grab Express di PGMall

PG Mall adalah platform e-dagang tempatan pertama yang berkolaborasi dan disatukan dengan Grab express untuk menyediakan perkhidmatan penghantaran ekspres.

Zaman PKP ni boleh dikatakan ramai yang selesa untuk menggunakan platform ecommerce, ramai yang rasa lebih selesa dan selamat untuk membeli di atas talian. Setengah orang caka, cari sahaja dalam e commerce, semua ada tekan – tekan, pilih and bayar lepas tu 2/3 hari nanti ada orang ketuk pintu daaaah sampai barang.

Tapi itu yang paling idealkan .. kalau semua smooth, kalau tak ada masalah. kalau lah kan

Tapi, Bila ada problem sahaja dari pihak pengeposan bukan sahaja pembeli pun stress dan marah marah, penjual pun stress sebenarnya. Penjual pun nak barang sampai dengan cepat dan selemat

Jadi menyedari isu isu yang berulang ini , PG Mall bergabung dengan Grab Express demi memberikan perkhidmatan yang terbaik untuk pelanggan mereka. Untuk fasa pertama kolaborasi, penghantaran GrabExpress akan disediakan untuk pembeli dan penjual lembah Klang. Grab Express di PGMall

Permintaan untuk penghantaran pada hari yang sama meningkat terutamanya di bandar-bandar utama negara dengan ketidakpastian gelombang ke-3 wabak global yang sedang berlaku.

Khidmat Grab Express di PGMall

Promosi terbaik, potongan RM12 PG MALL GRABEXPRESS

Para pembeli dan penjual dari negeri lain pula boleh menjangkakan pilihan yang sama akan dilancarkan pada tahun 2022. Sudah pasti ia akan mengambil sedikit masa lagi untuk bersama lebarkan ke negeri-negeri lain.

Jangan lepaskan peluag untuk membeli belah di PG Mall dan dapatkan barangan tersedia anda pada hari yang sama anda beli di laman e-dagang PG Mall. Pasti teruja dan gembira kan?

Bagi meraikan pelancaran awal PG Mall bersama GrabExpress ini, dapatkan potongan RM12 untuk khidmat penghantaran segera (instant delivery). Lekas dapatkan promosi ini ya.

Info lanjut PGMall

Website: www.pgmall.my 

Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia
Instagram: www.instagram.com/pgmall.my/

Tiktok : https://vt.tiktok.com/ZSJW1T1yG/

Apa kata korang masuk je dekat PGMall tu untuk intai intai Grab Express di PGMall,

hehehe seronok kan kalau barang dapat cepat nih .

Add Comment

error: Content is protected !!