Cepat Serbu Wow Store PG Mall, penghantaran percuma!

Aku suka bila PG Mall ada buat tawaran yang menarik macam ni. Persaingan hebat pasti akan menguntungkan pengguna. Pengguna tu kita lah hehhe. Haa.. tengoklah kali ini Kempen Wow Store PGMall pula menawarkan penghantaran percuma

aghh… can’t resist. Barang apa pulak yang aku akan beli kali ni.

Kalau korang nak tau Store mana yang terlibat, baca sampai habis. heheh ini baru intro. Sebelum ni pun ada kempen yang best dari PGMall

PGmall ni sebenarnya satu satu syarikat lokal negara kita. Home grown. PG Mall ini dikendalikan oleh PG Mall Sdn. Bhd. (836625-K).. Ia ditubuhkan sejak tahun 2017.  PG Mall disokong oleh Public Gold Marketing Sdn. Bhd dan merupakan satu-satunya platform jualan e-dagang tempatan dalam Malaysia. Jadi ianya boleh dipercayai untuk urus niaga.

Jangan tak tau, hehhe emas pun ada jual dalam PGMall ni.

1. Wow Store PGMall tawarkan penghantaran Percuma

Wow Store PGMall

Cuba masuk seksyen Wow Store PGMall. Korang boleh sahaja navigate dari main page. Pastikan korang view more barulah nampak kesemua store yang ada. Yang pasti mereka akan menawarkan beberapa promosi yang menarik. Pasti korang pun akan sama sama cakap WOW!

Kedai yang terlibat akan kemaskini produk setiap bulan. Inilah rumusan yang aku boleh kongsikan untuk korang apakah kempen Wow Stor ini.

  • Ada yang menawarkan sehingga 80% diskaun
  • Penghantaran percuma harian dengan perbelanjaan minima sebanyak RM30
  • Cash Back up to 3.5%

hahaha.. amacam? menarik tak? Kalau korang spend RM10 janganlah expect dapat penghantaran percuma pulak . Tak lojiklahkan. Bankrap tokey kedai nanti.

Terdapat lebih dari 10 store yang terlibat dan pastikan korang masukkan code yang aku dah bagi kat bawah ni. Ingat tau masukkan kod. Kalau tak memang rugi banyaklah nanti

Store hebat yang turut serta

Setiap satu ni ada promosi yang berbeza, jangan lupa masukkan kod kupon nanti.

Selain dari kempen wow store ni, ada juga kempen lain korang kena tengok and tenung heheh. Jadilah pengguna yang bijak . Beli masa ada diskaun hebat tau. Kalau dah lama korang aim barang yang diidamkan dan kali ni dapat harga murah. Jangan tunggu lagi. Serbu and check out.

3. Super Brand Sales

Wow Store PG Mall

Opkos lah dari sales dari brand brand yang hebat.

  • 21st September -30th September 2020
  • RM20 diskaun untuk belian minimum RM50
  • Kod Diskaun : PGSUPER
  • Super Brand :
    • Nestle,
    • Gintell,
    • Vivo,
    • G2OOO,
    • Revlon,
    • Old Town,
    • P&G,
    • Focus Point ,
    • Hurix,
    • 4S Professional,
    • Pineng
  • Malas nak godek? nak aku bagi link terus so korang boleh masuk dalam page nihttps://pgmall.my/superbrand-powerseller

4. Health & Beauty Essential Week

Bab skincare ni memang aku suka sangat eh dah namanya perempuan, masuk fizikal farmasi pun selalu. Tapi at the same time aku selalu check online macam dalam PGMall ni. Mana yang murah memang aku ambik.

So kalau ada ada special kempen macam ni korang siyes jangan lepaskan peluang yer .

  1. 15th September – 30th September 2020
  2. RM25 diskaun untuk belian minimum RM100
  3. penghantaran percuma capped at rm4
  4. Kod Diskaun : penghantaran percuma
  5. https://pgmall.my/heatlhbeauty-essentials-week

Apa tunggu lagi. Shop now. Jom serbu Wow Store PGMall

Jom Singgah https://pgmall.my/home


#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #FreeShipping #Wowstore #Superbrandsales #health&beautyessentials

Sosial Media PGMall

7 Comments

  1. YB Shehan September 25, 2020
  2. Nina Mirza September 25, 2020
  3. mas saari September 26, 2020
  4. Ai September 28, 2020
  5. Ardini Humaira October 9, 2020
  6. Fiza Aizzawa October 9, 2020
  7. Cikza Mohmad October 10, 2020

Add Comment

error: Content is protected !!