Jualan Gudang Homepro Diskaun sehingga 80%

Jualan Gudang Homepro. huhuh ini yang orang kata Dekat tapi jauh, rumah ke @homepro_malaysia di IOI Putrajaya ni tak sampai 15 mins sahaja. Tapi dah PKP kita kena duduk rumah dendiam okay! Segala barang projek #DIY yang kita orang buat selama hari ni memang prefer pergi kesana sebab semua setempat.

Kalau korang pergi Homepro ni parking area dekat dekat sahaja, sebab confirm aah penuh troli nanti. Barang barang rumah pulak kan besar-besar and berat.

Segala jenis barangan ada. Kadang tu saja jalan masuk, tengok tiles lah, tengok langsir, tengok tools. cuci mata . Terapi untuk kami laki bini. ambik ilham. Tapi yang pasti bukan kita orang sahaja yang ada hobi macam ni kan. Korang pun kan

Mudah Beli Barang DIY di Homepro

Sebelum ni project DIY kita orang repaint kitchen Cabinet. Dah siap pun. Comfortable betul beli dekat situ sebab staff dia layan satu satu pasal cat. dia orang banyak kongsikan tips. Kalau cat habis pun while shopping untuk groceris sempat lah nak beli

Tapi itu dulu

huhuhu sekarang musim pandemik. Aku and husband memang cuak sikit nak berjalan terutamanya selepas iman kena covid haritu. Memang kadang tak keluar rumah

Okay apa Next project kita orang? heheh nak tau ?

Kita orang plan nak make over bilik iman. Now dia dah umur 12 tahun. Dah dapat IC . So kena tukar style ala ala Bilik anak remaja pulak, nak mood lain katanya. Tapi hahaha biasalah kami buat slow and steady. Janji grab dulu mana2 barang yang best

Kenapa korang kena masuk tengok website Online Homepro ni sekarang? hahahha korang kena juga tengok. Nak ajak korang shopping berjemaah. Barulah syiok

Jualan Gudang Homepro

WOW Jimat Sampai 80% – Jualan Gudang HomePro,

So nah share dengan korang, rupanya bermula 17/6 hingga 20/6 ada homepro online warehouse sale diskaun sampai 80% . Https://www.homepro.com.my .

Homepro online ni sama sahaja Mcm platform e-commerce lain, ada daily shocking deals, fast delivery, ada 0% installments plan jugaKita kena bijak shopping hehe, beli masa ada sale sahaja, sebab nanti menangis bucu katil. Geramkan kalau dapat harga mahal .

  • Tawaran Mengejutkan Harian
  • Penghantaran Cepat
  • Kepuasan Dijamin
  • Hadiah dengan Pembelian
  • Tawaran Pembelian Pukal
  • Install Pelan Ansuran faedah 0%
Jualan Gudang Homepro

Inilah 5 sebab kukuh mengapa anda mesti menantikan Jualan Gudang Dalam Talian PERTAMA Homepro

  1. Tawaran besar & diskaun * (Diskaun sehingga 80%!)
  2. Penghantaran cepat, dapat menghantar barang anda dalam masa 24 jam.
  3. Pelbagai pilihan produk, terdapat lebih daripada 7000 produk keperluan rumah yang ada.
  4. Tidak payah beratur, sekarang anda boleh melangkau orang ramai dan masih menikmati tawaran terbaik terus dari telefon / komputer anda.
  5. Perkara baik mesti lah dikongsi bersama, sekarang anda dapat berkongsi tawaran terbaik yang anda dapati dengan rakan dan keluarga anda dengan segera.

kalau berminat nak tahu lanjut pasal homepro ni boleh lawati website dan sosial media dia orang yer .

Website: https://www.homepro.com.my/
Facebook Page: https://www.facebook.com/HomeProMY
IG Page: https://www.instagram.com/homepro_malaysia/

19 Comments

  1. Hafiza Aizzawa June 17, 2021
  2. SalJohari June 21, 2021
  3. Tengkubutang June 24, 2021
  4. maizan June 24, 2021
  5. Wani June 24, 2021
  6. MAMA REEN June 24, 2021
  7. netty June 24, 2021
  8. HASNITA SAWAL June 24, 2021
  9. Ardini Humaira June 24, 2021
  10. mas saari June 24, 2021
  11. JULIA BINTI MOHD JOHARI June 24, 2021
  12. NURULHUDA HALID June 24, 2021
  13. Allene June 24, 2021
  14. Chaza Xiaojie June 24, 2021
  15. Lya June 24, 2021
  16. Semutsenyum June 24, 2021
  17. Aisya Ismail June 24, 2021
  18. Nadia johari June 25, 2021
  19. Sunshine Kelly June 29, 2021

Add Comment

error: Content is protected !!