Mar 21, 2017
Posted by: azni

Murah ke harga tiket di Matta fair?

Memburu tiket  ke kota london untuk musim summer Hurrrm… Murah ke harga tiket di matta fair ni? Kalau dah namanya bajet traveller, heheh semuanya mau bajet. Tapi kali nak ni hunt untuk summer.. ya ampun..tiket paling mahal untuk sepanjang tahun....

Read More
Feb 14, 2017
Posted by: azni

De rhu beach resort pilihan tepat untuk family day

Sejujurnnya, nama De rhu beach resort ni tak pernah tahu sebelum ni.. sehinggalah nampak gambar IG Ben Ashaari stay kat situ. Terus rasa mcm  “eh.. bestnya kolam dia” .  Bestnya kalau dapat bercuti di de rhu beach resort ni...

Read More
Feb 06, 2017
Posted by: fairas

Hiroshima dan Miyajima – part 11

Melihat keruntuhan hiroshima dan Miyajima. Dengan JR Pass ni lg byk kita travel dgn JR train lagilah  untung. Kalau long distance atau Shinkansen lg berlipat kali berbaloi. So hari seterusnya we all travel south sikit ke Hiroshima.  apalagi, kami...

Read More
Dec 23, 2016
Posted by: azni

Japan trip – part 6 Sayonara fujisan, Hello Tokyo

Gunung Fuji yang penuh Kenangan Gunung Fuji Japan, sedihnya nak tinggalkan kamu. Yer ..Hari ini merupakan hari kitorang akan meninggalkan Gunung Fuji. Kami rasakan semasa kitorang kat sini, Mount Fuji atau Fujiyama telah menjadi sahabat setia. Keluar bilik sahaja...

Read More
Dec 16, 2016
Posted by: azni

Arashiyama Bamboo Forest Japan trip part 4

Arashiyama bamboo forest: Orang kata tak sah kalau datang Osaka tapi tak tengok Bamboo Forest kat Arashiyama. Kitorang pun pergi ke sana pada hari ketiga. Plannya nak sampai awal pagi supaya tak ramai orang lagi, tapi bila sampai tu...

Read More
error: Content is protected !!