EM Drink+ minuman dari hasil kultur campuran

EM Drink+ minuman kultur | Korang pernah dengar minuman air cendawan mut mut mekah ? haaa… lebih kurang samalah EM Drink ini. Senang sikit aku nak explain sebab aku rasa cendawan mut mut ni memang ramai yang taukan ataupun orang panggil kombucha drink

Same goes dengan EMDrinik ini , Rasanya macam ada gassy sedikit dan masam masam. Tetapi khasiatnya memang banyak.

Ini sebagai salah satu alrternatif kesihatan badan juga, cuma aku nak remind, sekiranya tengah menjalani rawatan dengan pihak Hospital jangan sesekali tinggal segala ubatan yang telah diberikan oleh tetapi kena jarakkan pengambilan antara ubatan alternatif dan jugak. Jarak minumum 1 jam sebelum atau selepas makan ubat hospital.

Kalau aku, beginilah prinsip dalam menjaga kesihatan, ubat hospital jangan ditinggal bila kita telah di diagnosed dengan sakit apa-apa sekali pun. Tetapi dalam masa yang sama jika ada terjumpa dengan alternatif perubatan tidak salah mencuba.

EMdrink1

Perut husband sangat sensitif !

Bila dah makin tua ni kan, perut lagi mudah sensitif especially husband aku la. salah makan cirit, makan pedas cirit, makan benda berangin pun cirit. Makan cheese lebih sikit pun tak boleh oit!!

Lepas tu ada sembang dengan anak sedara yg bekerja sebagai farmasi, and tanya kenapa jadi macam ni dia sendiri suggest cari prebiotik yang sesuai untuk balancekan balik bakteria baik and jahat dalam perut kita.

Maka bermulalah mencari prebiotik yang sesuai, melalui pembacaan di internet di https://www.healthline.com ada menerangkan dengan details kelebihan probiotik ini kepada kesihatan tubuh badan kita. Ada orang cakap amiklah air yogurt pun dapat membantu meningkatkan bakteria baik dalam badan kita.

So ada yang beli kami beli di farmasi dan we all juga cuba dengan EM Drink+ ini.

Dah tua-tua ni kena jaga kesihatan lebih sikit hahah, sebab tu orang cakap mahal harga kesihatan yang baik ni. Kalau dah sakit tu dia.. kena lah standby duit masuk hospital pulak yer .

EM Drink+ minuman kultur

Apa itu EM Drink+ minuman kultur ?

” EM Drink+ Advanced merupakan minuman berasaskan bakteria baik hasil kultur campuran daripada penapaian micro-organisms hidup yang membantu merencatkan pertumbuhan bakteria jahat, sekaligus membantu meningkatkan antibodi dalam badan.

EM drink ini menggunakan kaedah penapaian / fermentasi bagi mewujudkan effective microbes iaitu bakteria baik yang mampu meningkatakn antibodi tubuh kita.

Malah katanya ianya dapat membantu mengawal penyakit virus selsema, nafas berbau, sakit tekak dan beberapa lagi.

EM Drink+ Advanced ini berasaskan tebu hitam & 3 Mikrob baik, maka minuman ini terbukti tiada kesan sampingan dan 100% organik tanpa chemical. Bukan itu sahaja

Keajaiban EM Drink+ Advanced ini, mengadungi sekurang-kurangnya 8 Juta Bakteria Baik yang hidup dalam setiap 1mL

EM Drink+ minuman kultur

Khasiat EM Drink+ minuman kultur

Kandungan dan kelebihan EM Drink+ Advanced ini : 

  • Mampu meningkatkan antibodi tubuh badan manusia.
  • Merawat serta mencegah penyakit bawaan virus seperti Selesema, Demam, Batuk, Sakit Tekak, Ulser serta Kulit.
  • Kekal Cergas, Aktif serta tidak mudah terkena jangkitan yang menyebabkan sesuatu penyakit.
  • Semua peringkat umur tanpa terkecuali.
  • Tiada kandungan gula tambahan. Ya, sangat sesuai untuk penghidap kencing manis.

Boleh hubungi

Website : https://emdrinkplus.com.my
Facebook : https://www.facebook.com/EmdrinkLover/
Instagram : https://instagram.com/emdrinkplus_hq

EM Drink Plus formulasi khas probiotic dan prebiotic terbukti berkesan membantu meningkatkan Antibodi dalam badan.

Add Comment

error: Content is protected !!