Ramai peminat handbag Sellection.com rupanya…

Gembiranya tahun ni beraya dengan handbag baru hahaha. Dapat tak rasa feel keseronokan aku tu? Rasa macam evil pulak gelak macam ni. Tapi sesungguhnya aku happy sangat-sangat. Tambah-tambah dapat Handbag coach yang limited edition , pastinya Sellection.com tempat beli handbag original online kaaannnn….

Aku tak beli pun baju raya tahun ni sebab cadang nak pakai baju yang pergi wedding anak sedara haritu. Tapi aku ada handbag raya… yak yak yeay!!

Sellection.com tawarkan handbag original online

Aku baru tahu ramai peminat handbag dari dari Sellection.com rupanya. Aku ni kan jenis hanya beli handbag setiap kali travel sebab nak harga murah dari butik butik di Pavilllion tu hahaha. Gigih menabung duit untuk handbag sahaja tau. Sekarang dah musim pandemik tak boleh travel korang bayangkan lah betapa lama aku tak beli handbag. Last trip ke turki tak sempat nak pergi mana-mana factory outlet.

Kadang-kadang biasalah cuci mata dekat internet tu. hehehe terbacalah yang geng geng blogger aku yang memang kuat meracun. Leleh air liur tengok dia orang shopping.

Makanya pada bulan lepas Abam rewardkan handbag Coach dari Sellection.com setelah dia tengok bini dia ni lama sangat posa beli handbag. Kesian agaknya.

Aku ni sebenarnya tengah kontrol sikit kewangan semasa musim pandemik ni, takut sikit nak berbelanja.

Tapi abam cakap, ini kan sempena Anniversary pada awal bulan march haritu, plus nak meraikan kejayaan dia dapat kerja baru selepas kena MSS baru baru ini. Sedey and stress betul aku masa tu, jadi bila dapat hadiah handbag ni memang rasa terubat sungguh. Hati berbunga bunga

Happy tak tau nak habaq orang utara cakap and tergedik gedik upload dekat FB. Maklumlah orang pompuan kalau excited macam ni lah . Semua nak update .

Happy punya pasal terus UP status kat FB ! lepas tu havoc… uolls

hahahha lepas tu wassap group and PM tepi tak berhenti. Semua pakat nak tahu aku beli handbag apa , berapa harga bla .. bla .. bla… very kepochi kan orang perempuan nih, sebenarnya bukan kepochi sangat pun tapi tumpang seronok kalau kawan kawan dapat membeli. Semua kawan kawan aku memang baik baik. Suka tengok aku happy.

beli handbag original online

Live Sellection yang memang menggugat jiwa

Kawan kawan aku rupanya ramai yang mengikuti live sellection.com ni. Bahaya sungguh katanya, semua rasa nak beli. korang bayangkan kawan opis, kawan sekolah rendah, kawan sekolah menengah dan adik ipar sendiri yang duduk di Melaka pun cakap memang dia orang memang dah lama membeli di butik Sellection.com nih.

Aku yang tak tahu hahahha. Cuma seingat aku memang ada follow puan rafidah di FB semasa dia duduk Canada dulu. Aku pun dah terjebak tengok live dia orang beberapa kali . Aduhhh… tak tahan. Handbag tu semua cantik cantik dan menarik.

Setelah aku tengok respond dari kawan kawan aku yang tak putus-putus tanya handbag baru aku tahu baru aku faham kenapa ramai suka sellection.com. Sambil derang tanya pasal handbag aku, aku pun kepochi balik berapa lama korang tau, kenapa korang beli dekat sellection, kenapa tak beli dekat butik. BUkan apa, hahah senang nak justify next time kalau aku nak shopping lagi.

Haa ni aku rumuskan untuk korang based on simple survey yang aku dapat kenapa ramai yang beli handbag original online dengan Sellection.com

Kenapa Sellection.com tumpuan ramai ?

1. Barang Confirm Original

  • Perasaan kena barang fake tu, hanya diri sendiri yang tahu, Kalau memang fake tak apalahkan. INi kita bayar mahal tapi barang kualiti pasar malam. Sakit tu disini !
  • So dengan sellection ni walaupun harga tinggi sikit dari personal shopper yang korang tengok dekat IG tu tapi confirm barang original.
  • Aku memang confident 100% sebab aku pergi ke butik derang terus kan
  • so orang cakap Peace of mind hahahah

2. Harga lebih murah dari butik butik

  • Harga sellection memang terbukti murah dari butik butik pavillion .
  • Why pay more kalau dapat yang lebih murah ?

3. Servis yang cepat

  • Adik and kawan aku yang beli secara online cakap, servis penghantaran memang tip top
  • Mana boleh tahan-tahan kalau nak rasa pakai handbag baru nih kan . Nak masa tu jugak kalau boleh. So sebaik buat pembayaran memang cepat derang buat pengeposan
  • Tambah-tamabh Beli online lagi selamat untuk musim pandemik nih .Avoid untuk keluar tapi masih boleh shopping

4. Live sellection yang sangat lively

  • Setiap hari ada beberapa kali live dari butik sellection ini mengikut kesesuaian masa kita. Kalau terlepas yang siang hari, malam pun ada .
  • seronok dengar celoteh Rafidah and staff dia.
  • Kadang rasa tak confident nak pakai handbag mahal nih, takut orang tak percaya hahaha.. tapi dia orang berjaya yakin kita untuk bergaya dengan koleksi handbag branded

5. Support group yang happening

  • Kadang-kadang kalau kita share dekat social media siap kena kecam kan.
  • Tapi diaorang ni siap ada special group FB yang mana korang bole share kegembiraan bersama sama bergaya dengan handbag baru.
  • Nama group FB tu setia satu selection
  • Dengan kata lain minat yang sama, suka tengok dia orang luahkan kegembiraan masing masing.
  • Kadang-kadang pihak sellection pulak ada buat giveaway dan peraduan. Silap silap boleh menang handbag tau, itulah kelebihan beli handbag original online di Sellection.com tak sama macam PS yang lain.

6. Diskaun untuk pelanggan setia

  • Untuk pelanggan setia sellection.com, secara otomatik kira korang dah jadi members
  • Secara otomatik jugak akan dapat rebat untuk pembelian ke 2 dan seterusnya.
  • Berbaloi kan !

7. Bayaran Ansuran

  • Bagi orang yang teringin nak beli handbag tapi tak mahu keluar duit secara sekaligus jangan risau
  • Sellection.com dah arrange dengan sistem hoolah yang dijamin selamat untuk pihak pembeli dan juga penjual .
  • Nak try beli ansuran ? boleh masuk sini https://ansuran.sellection.com/ (nampak tak aku meracun korang hahah) aku nak korang rasa keseronokan bergaya dengan handbag baru

So dah ada handbag raya ? Bila lagi nak cuba beli handbag original online

Memandangkan harapan tipis nak balik kampung tahun ni marilah kita ubati kesedihan dengan membeli handbag branded dan confirm Ori disini

Boutique Sellection
No 10, Jalan Wangsa Setia 4, Wangsa Melawati, Setapak, 53300 Kuala Lumpur
Phone : 60341420000

Website : https://sellection.com
Facebook : Branded Handbags by Rafidah
Instagram : https://www.instagram.com/sellectioncom/
Email : sellection@casengomail.com

3 Comments

  1. Dorsett Pink April 22, 2021
  2. Nina Mirza April 25, 2021
  3. Nadia Johari April 27, 2021

Add Comment

error: Content is protected !!