Apr 29, 2021
Posted by: azni

Aplikasi F&N Life untuk mudahkan pengguna.

Aplikasi F&N Life adalah satu inisiatif baru F&N. Semuanya untuk memudahkan pengguna dan Semuanya di hujung Jari. Seiring dengan zaman sekarang kesemua syarikat berlumba lumba untuk menghasilkan applikasi sebegini. Tambahan pula kita sudah terdedah dengan beberapa platform e commerce yang sedia ada.

F&N pastinya sedia tahu bahawa pengguna atau pembeli lebih suka shopping di atas talian terutama dalam keadaan pandemik sekarang . Bagi aku, Lebih baik dan lebih selamat begini. Kalau kita ke shopping mall pun amat memberhaya untuk kita sama bersesak-sesak tambah tambah dalam musim perayaan. Bukankah lebih baik kalau kita membuat pesanan menggunakan cara begini.

Memang mudah!

Walaupun kita boleh sahaja membeli produk F&N di lazada atau ecommere lain, tapi lebih baik sekiranya kita membeli di applikasi ini terus kerana pastinya akan terdapat pelbagai promosi yang menarik. Contohnya sekarang ada promosi bundle untuk ramadhan dan raya.

So apa tunggu lagi. Lekas-lekaslah korang muat turun aplikasi ini. Confirm berbaloi sebab aku pun dah dapat sekotak barang barang aku hahha..

Aplikasi F&N Life

Apakah Aplikasi F&N life ?

Aplikasi ni sebenarnya memudahkan kita untuk membuat pesanan segala produk produk di bawah F&N. Memang senang untuk kita semua tambah-tambah semua dah familiar dengan sistem e-commerce yang lain. Segala produk di bawah payun F& ada disini.

Kebetulan ada promosi yang best dari F&N sempena ramadhan dan hari raya. Set bundle yang sesuai untuk keluarga seperti Pek Kasih Ramadan , Pek Kasih Raya. Yang Pek Kasih Ramadan tu, bagus untuk persediaan berbuka puasa dan juga sahur manakala Pek Kasih Raya tu , persediaan untuk menyambut raya. 

Pelbagai produk yang ada dalam applikasi ini. antaranya adalah 100 Plus , F&N , Seasons, Oyoshi Green Tea, Teapot, Ice Mountain, Sunkist, F&N Fruit Tree , FarmHouse ,  F&N Magnolia dan Susu Sejat.

Aplikasi F&N Life

Muat turun Aplikasi F&N Life

mudah jer. 

  1. Download di SINI untuk android
  2. Daftar dan isi butiran peribadi. 
  3. Buat pengesahan di email. 
  4. Pilih dan bayar. 
  5. Siap ! 

Penghantaran Pantas! Tiga Hari Sampai

Dalam masa tiga hari dah sampai tau. Cepat juga. Yang hantar pun Lori dari F&N sendiri. dan nasib baik dia orang call terlebih dahulu sebelum hantar ke rumah.

Mudahnya pakai apps ni kita boleh tengok progress penghantaran barang kepada ki

Jom Menyumbang Untuk Pek Penyayang F&N

bersempena bulan Ramadhan yang mulia ini jom kita sama sama berbuat amal kebajikan bersama F&N Life melalui sumbangan Pek Penyayang F&N. 

Dengan bayaran berjumlahh RM25, korang boleh dapatkan barangan dengan nilai RM44 tau. Antara produk penuh kebaikan dan kenikmatan yang tersedia dalam Pek Penyayang F&N RM25;

  • 100PLUS Active 1L
  • F&N Bandung 1.5L
  • Sunkist Oren 1L
  • Seasons Soya Bean 1L
  • Magnolia UHT full cream 1L
  • Sri Nona Keptupat 160g
  • Pelitup muka 30 keping

Lokasi bagi sumbangan Pek Penyayang F&N adalah rumah anak yatim, golongan memerlukan dan juga rumah orang tua terpilih. Jadi korang boleh pilih antara 3 senarai mana yang korang nak bagi sumbangan tersebut waktu membuat pembayaran. 

azni - Author

Mom, UX Designer by profession, Blogger, Traveller, addicted to photography, gadget enthusiast and active in sports. Holds Degree in Mass Communication, Master in Visual Communication. Has been blogging for over 7 years.

You Might Also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[instagram-feed showbutton=true showheader=false showfollow=false num=6 cols=6 imagepadding=0]

copyright 2021 - All Right Reserved by Modernmumthingy -

error: Content is protected !!