25 Mommy blogger yang best untuk korang intai

Hari ni tergerak pulak rasa nak share pasal 25 mommy blogger yang best dan aku rasa berbaloi untuk korang intai terutamanya sewaktu masa PKP atau MCO ni. Kalau dah buntu sangat tak tau nak buat apa haa.. ini lah masanya untuk korang sama-sama baca blog.

Aku ni dah kerja hampir 21 tahun tau, lama kan dah kerja. Pernahlah juga duduk berkurung dekat rumah selepas operation endometriosis (2 kali pulak tu) dan juga selepas bersalin hero sorang tu. Tapi masa tu keluar juga naik kereta kalau bosan. Tapi Kali ni memang tak boleh nak gerak ke mana huhuhu … takut kena tangkap.

Sis tak kuad! hahaha..

Sebabnya aku ni sorang yang sangat ligat di luar, di opis dan aktif dengan macam macam aktivti. Jadi aku perlukan kekuatan nak mengharung tempoh covid19 ni. Serius nih!

Ada ups and down ! sat okay sat tak okay. Pishang ooo mco ni.

Bila dah kemurungan macam ni, apa lagi aku pun cari ilham dan kekuatan dengan membaca blog kawan kawan blogger yang lain supaya lebih teriinspirasi gitchew.. hhahaha

Jadi nak tahu apa bacaan ringan sis? hheheh jom jengah. They inspired me a lot. Jadi lebih bersemangat memasak tu datang bila mengintai blogger lain ni tau . Selain dari tu terus aku semangat nak up entri blog.

Dalam satu lagi entri aku ada membebel panjang lebar pencapaian aku sepanjang tempoh PKP ni, heheh korang boleh lah baca entri aku tu juga (masih on going entri tu, tapi janji jangan gelak bila baca kisah aku dlm MCO ni) Tapi aku puji diri sendirilah sebab berjaya masak macam -macam juadah untuk family hahah

Sila Jengah jengah Mommy blogger lain

Dalam circle aku ni ramai jer mama blogger, macam-macam kisah yang dia orang coretkan setiap hari. Nah.. aku share hot mama blogger yang korang boleh intai nanti. Dia orang ni memang rajin sahaja buat catatan semua. Aku sahaja yang tak berapa rajin. Rasanya dalam musim mco macam ni sahaja entri pertama yang aku buat .. eh.. ada juga yg lain kutt.. errrr..

Selain dari pada ahli tetap Kelab Blogger Ben Ashaari, aku join pulak group Bites di FB khas untuk belajar pasal SEO sahaja. haih .. ginilah, dah tua tua ni kena berkawan baru lah semangat sikit nak buat sesuatu . Kesemua dia orang ni pun join Bites Media consulting sebab nak paham lebih terperinci pasal blogging dan seo.

Jadi ini enri khas nak kongsikan dengan korang 25 mama blogger yang top top meletup hehehe. Ada sahaja kisah kisah menarik yang korang boleh baca untuk mengisi masa lapa terutamanya masa covid19 ni. Ada yang pakar masak, parenting, lifestyle dan semuanyalah .

Korang tengok logo dia orang nih pun dah meriah, dan terserlah dengan karekter masing masing.

25 mommy blogger yang best

Prinsip aku ni senang sahaja, kita kena selalu bercampur dengan orang, kena selalu bersyukur dengan apa yang ada. Kita perlu belajar dengan orang lain untuk menjadi yang lebih baik. Yang tak elok kita tak payah ikutlah yer. Sebab tu aku sarankan korang membaca hasil nukilan blogger yang dari latar belakang dan pengalaman dan berbeza ni.

Free ilmu sahaja kalau dapat dari dia orang.

25 mommy blogger yang best

So happy browsing and get ready to be inspired!

11 Comments

  1. fuzy hamid April 9, 2020
  2. Liez April 9, 2020
  3. ajumohit April 9, 2020
  4. Dorsett Pink April 9, 2020
  5. mrspip April 12, 2020
  6. Shahada Fauzi April 13, 2020
    • azni April 13, 2020
  7. Siti Awadah April 14, 2020
    • azni April 14, 2020
  8. ZAIDALIFAH HUSSIN April 14, 2020
    • azni April 14, 2020

Add Comment

error: Content is protected !!