Feb 14, 2017
Posted by: azni

De rhu beach resort pilihan tepat untuk family day

Sejujurnnya, nama De rhu beach resort ni tak pernah tahu sebelum ni.. sehinggalah nampak gambar IG Ben Ashaari stay kat situ. Terus rasa mcm  “eh.. bestnya kolam dia” .  Bestnya kalau dapat bercuti di de rhu beach resort ni...

Read More
Oct 26, 2011
Posted by: ninijaafar

Ho chi minh trip 2011

Ho chi minh trip yang ni menjadi kenangan pertama jejak kesana. Tiket dpt di book atas harga rm 800.00 untuk 3 beranak. Hotel untuk 4 hari 3 mlm dlm Rm 450.00. Flight tiket dah termasuk dlm harga aku, maknaya mr...

Read More
Mar 16, 2010
Posted by: ninijaafar

Passion for food

actually it all started sejak selalu suka tgk  rancangan masakan dekat astro tuh…  asal tengok jer teringin.. asal tengok jer teringin..so mula lah mengatur rancangan mana nak p cuba. dari zaman berdua sampailah dah punya anak sorang nih.. mmg...

Read More
error: Content is protected !!