azni - Author

Mom, UX Designer by profession, Blogger, Traveller, addicted to photography, gadget enthusiast and active in sports. Holds Degree in Mass Communication, Master in Visual Communication. Has been blogging for over 7 years.

You Might Also Like

Comments ( 14 )

  • YB Shehan

    teringin nak melawat sarawak & sabah. moga ada rezeki ke sana pula.. inshaa Allah

    • azni

      tu laa.. lama tak g sarawak ni…

  • Papa Amyzal

    Senangnya kalau nak tempah tiket flight+hotel menggunakan Traveloka ni. Siap ada diskaun lagi. Menarik sangat haaaa

  • Dura Norell

    Best kan klo guna pakej kombo cenggini. Murah giler!

  • SalJohari

    Lama gak tak berlibur ni ..ada rezeki nak pulun end of this year .. nice sharing kakni

  • Haida

    Terima kasih share info. Memang tgh survey Kuching Sarawak ni

  • Huda

    huda pergi sarawak masa tahun 2012, kira dah 6 tahun dah ni tak pergi sarawak. dulu pergi pun sebab kerja, 1 day flight pergi balik. Lepas baca post azni ni jadi teringin pulak nak pergi sana.

  • Ai

    Dulu g Kuching pun amik pakej traveloka.

  • Murniwati

    Tahun depan memang cadang nak ke Kuching..dan pastinya akan pergi dengan traveloka

  • mas saari

    Fuhhh banyak promo menarik dari Traveloka.

  • Nadia Johari

    berbaloi guna traveloka..bgus sekrg ada package kombo

  • Ema

    Pernah pergi sekali…tapi masih belum teroka semua tempat di Kuching ni.

  • mrhanafi

    saya nak tambah satu lagi landmark di Kuching Sarawak.

    sekarang sudah ada Jambatan Darul Hana yang sangat gah merintangi Sungai Sarawak

    pada waktu malam jambartan ini akan disinari cahaya yang dipakejkan dengan air pancut berirama…

    memang syok la untuk budak-budak

    • azni

      Wahhh menariknya

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[instagram-feed showbutton=true showheader=false showfollow=false num=6 cols=6 imagepadding=0]

copyright 2021 - All Right Reserved by Modernmumthingy -

error: Content is protected !!