10 sebab Norwex best dan trending dikalangan surirumah

Untuk surirumah, kain lap ni banyak darjatnya. Kain lap pinggan, kain lap meja kotor, kain lap periuk, kain lap cermin. Jangan buat pasal yer. Boleh Gaduh. Sebab itu bila inovasi kain ni keluar aku sangat sangat happy. Jadi sebab itulah aku nak kongsikan 10 sebab kain norwex ini best dan trending. Norwex Cloth memang viral

10 sebab Norwex best

Baca : Review Jujur kain Norwex

Produk yang di hasilkan pastilah di paten dan mendapat pengiktirafan.

Mikrofiber + air sahaja sebagai revolusi bersih terkini

Yer.. hanya kain dan air dah memadai untuk clearkan sebarang kotoran. Dan sesetengah juga ditambah dengan additional bahan pencuci yang selamat untuk digunakan.

kehidupan kita household cleaning memang tak boleh dipisahkan. Even aku sendiri pun penuh 1 bahagian drawer untuk cleaning. But do you guys know semua ini membawa kepada situasi yang memerbahaya kepada pengguna sendiri

Women who used cleaning products the most (the top 25%) were twice as likely to have breast cancer as those who used them the least (the bottom 25%) (odds ratio, [OR] = 2.1, 95% confidence interval [CI] 1.4 to 3.3). Solid air freshener and mould and mildew control were both associated with a 70% increased risk (both had OR = 1.7, 95% CI, 1.2 to 2.3). No association was found between breast cancer and the combined use of pesticide products or ever having used air freshener spray.

https://www.nhs.uk/news/cancer/household-cleaners-and-cancer-risk/

Sejarah Norwex

Norwex ni telah hasilkan di negara Norway lebih 26 tahun lalu oleh BJorn seorang pesara Hakim. Rasanya produk ini hanya sampai di negara kita baru 2 tahun. Korang pun tahukan Norway ni negara Maju yang sangat-sangat mementingkan kepentingan alam sekitar dan well being. kalau tengok negara Norway nih, adehh sedapnya mata memandang.

Norwex adalah singatan daripada “Norway Experience” di pasarkan oleh Norwex Enviro Products. Hasil kajian pada tahun 2007 teknologi Backlock atau “backteria Lock” membolehkan kain mikrofiber yang mempunyai sebatian partikel perak untuk menghapus kuman. Ini yang menjadi kontroversi sebab seperti tidak masuk akal, sedangkan kajian pada tahun 2020 mendapati ion perak mampu mempercepatkan tindak balas protien, dah akhirnya melemahkannya.

10 sebab Norwex best

haa… sebab itulah ‘kain buruk’ ini mahal .. ada Perak.

Jadi sekarang kita dah ada NORWEX Malaysia dan ada ramai norwex consultant. Bolehlah cuba cuba .

What is OEKO-TEX certification?
OEKO-TEX is the world’s best-known certification for product quality excellence in the textile industry.

kelebihan kain norwex

10 Sebab Norwex Best dan kelebihannya

  1. Produk norwex anti bacteria
    • kualiti mikrofiber yang luar biasa mengambil zarah dan organisma terkecil ketika basah, termasuk kuman, yang kemudian dibilas sewaktu membilas kain.
    • lining silver dalam tenunan kain menghalang pembiakan bakteria yang menghasilkan bau busuk
  2. Mesra alam, Norwex sebenarnya membersihkan lebih baik daripada alternatif –
  3. Ianya adalah Pembersihan kimia vs Mekanikal : Produk Norwex bebas daripada bahan kimia berbahaya, namun anda boleh menggunakannya dengan hanya air untuk keberkesanan maksimum!
  4. Fizikal mikrofiber dan air sahaja untuk membersihkan sebarang permukaan dengan mudah dan menyeluruh.
  5. Norwex Sebenarnya Lebih Murah dalam jangka masa panjang. Investment permulaaan yang akan jimatkan wang ada jangka pajang
  6. Norwex Menjadikan Pembersihan Ringkas dan Mudah
  7. Norwex mengandungi BacLock atau Bakteria Lock yang berkemampuan untuk membersih dengan sendiri dalam tempoh 24 jam apabil basah! drastik mengurangkan bau kulapuk, fungus dan bakteria – menjadikan kain lap ini bersedia untuk digunakan berulang kali, tanpa perlu kerap dicuci
  8. Anak anak pun selamat menggunakannya. Bebas kimia
  9. Mudah di cuci dan dijaga. Tidak perlu masuk dalam washing machine, cuba air panas + sedikit UPP untuk keluarkan kotoran degil
  10. Warranty 2 tahun. Yer sekiranya kurang daya serapan kita boleh tukar semula kain tersebut. Pergh
10 sebab Norwex best

Aku pun masih berangan untuk punya produk yang lain sebab tersangat puas hati dengan 3 jenis kain yang aku ada sekarang nih. Tapi yerlah kita menabung and tambah sikit sikit yer.

Aku dah cuba Korang bila lagi?

Boleh cuba contact sales consultant disini untuk full info PM Norwex


No Responses

Add Comment

error: Content is protected !!