passion for food

actually it all started sejak selalu suka tgk  rancangan masakan dekat astro tuh…  asal tengok jer teringin.. asal tengok jer teringin..
so mula lah mengatur rancangan mana nak p cuba. dari zaman berdua sampailah dah punya anak sorang nih.. mmg suka mencuba but of courselah yang halal sahaja.
Berada di dalam lingkungan keluarga yang suka makan pun iyerlah juga… mmg suka bercerita bab makan dan tpt makanan yang mesti dilawati. kalau nak vacation ke mana2 pasti homework pasal makan nih kena buat dulu.

we will share our food journey . costly but worth it and we love it.
 1. TGI pasta : mmg best, rasa lain pedas , masam and creamy.  kira nih menu wajib.

 

Add Comment

CommentLuv badge