Traveloque Amerika

Melancong ke Amerika rasanya impian semua orangkan. Tambahan pula kita disajikan dengan movie movie dan brand terkemuka dari sana. cuma yang menjadi masalah dalam urusan Visa dan harga tiket yang agak tinggi. Tapi setelah sampai ke sana, Amerika memang berbeza dengan negara Eropah. Satu pengalaman yang berbeza. Memang best! makan best and murah, shopping besssttt sangat sebab murah oiii. Boleh gigil masuk factory outlet sana.

kami sendiri rasa nak ulang lagi ke sana, mungkin nanti dapat menjelajah ke sebelah Los Angelas dan san francisco pula. Lagipun Visa masih ada lagi beberapa tahun. Who knows kan… dapat tiket murah hahaha. Tak salah rasanya berangan.

BACA :  Tips Travel ke New york, Washington dan Woodsbury Factory Outlet

Entri yang atas ni u, haaaa.. ini yang paling penting untuk korang dapat simple penerangan travel ke sana nanti. Aku dah summarize kat siap siap pengalaman dari sebelum pergi and sewaktu kat sana. nanti apa apa yang aku ingat dan info dari kawan2 yang pergi sana akan terus update entri tu.

 

 

error: Content is protected !!