Tgh giler tudung naelofarhijab, memang senang pakai.

[tweetthis]best giler tudung naelofarhijab[/tweetthis]bunyi title kali ni macam apa jer kan..

ni nak update entry ni.. today 13 Jan 2015… hehehe berjaya menjadi agen NAELOFARHIJAb… yeayy. stock akan sampai 10 hari lagi

hehehe berjaya menjadi agen NAELOFARHIJAb… yeayy. stock akan sampai 10 hari lagi[tweetthis]#Cottongossip akan start jual naelofarhijab. boleh wassap 0196417160[/tweetthis]

tapi tulah yang nak ckp.. aku tgh giler ngan tudug naelofar nih. maybe sbb aku mmg suka material cotton. senang ya amat nak pakai. tgk naelofar pakai.. mcm comey jer..mcm senang jerk..

yang best kaler kaler tudung ni sgt lah pastel and sgt trendy.. sweet jer semua. walaupun aku tak sweet hehehe…

IMG_9909.JPG

nak beli online memula tak yakin sebabnya tak try. tapi bila dah try terus jatuh hati.. kemas jer pakai. pastu aku dok berangan lah kalaulah lah aku dpt jadi agent untuk tudung naelofar tuh

korang tau.. masa aku p test kat kiosk nih.. aku try jer mesti orang berenti… siap orang tu beli.. cer korang pikir penangan naelofar nih… habat bangat. so aku beli dua jenih.. satu material cotton ..s atu lagi material chiffon. bila pakai jer .. terletak weh.. siyuss… senang. esp untuk mak mak yg umor 40an mcm aku tu mana sempat sgt.

Pastu agak agak mak mak yg mcm aku  yang nak perasan muda sikit heheh .. mmg sgt lah adviseable pakai tudung. tak caya? cuba try..

eh eh.. beria plak aku kan… aku bukan apa.. saja nak share excitement …

dari sudut bisnes mmg aku respek sunggoh lah dengan dia. dah lah cantik.. pandai dari dulu pastu …pandai nak berbisnes pulak.. sooo envy dengan dia.. but alhamdulillah hepi for her sbb ada jer org kita yang pandai bisnes mcm  ni kan.

agak agak kalau akau jadi agen okay dak?? mcm mana agaknya market yer.. mgm best bab2 kira duit nih. tapi korang taulah challenge nak bisnes ni ingat senang ker…

kalau buat bersama sama ngan partner pun kena sama sama kerjasama. serius tak sesenang yang korang sangka tau. byk strategy nak kena pikir . internet marketing ni sgt sgt dynamic.

So camner erk… agak agak aku boleh jadi agen naelorfarhijab?? dah apply heheh.. tapi… entahlah dpt ke tidak..

huhuhu semuanya kerana aku yg giler..

 

IMG_0006.JPG

2 Comments

  1. normah October 17, 2015
    • azni October 17, 2015

Add Comment

CommentLuv badge