Senarai Buffet Ramadhan 2019

Bulan ramadhan yang mulia adalah bulan yang penuh baraqah untuk umat Islam. Bulan yang dinanti nantikan oleh semua umat islam untuk membuat pahala yang lebih dan juga bulan yang penuh keinsafan. Tarikh Ramadhan pada tahun ini jatuh pada hari Isnin 6 Mei 2019 pada hari isnin. Untuk memudahkan korang , ini Senarai buffet Ramadhan 2019.

Bagi mereka yang sentiasa mengambil kesempatan untuk berbuka puasa bersama sahabat handai, Untuk memudahkan pilhan tempat berbuka kelas, pastikan senarai buffet ramadhan 2019 ini menjadi rujukan untuk korang semua okay.

Bulan ramadhan juga bulan penuh pesta dengan makanan setelah puasa seharian. Namun aku nak ingatkan supaya kita sentiasa beringat untuk mencari keberkatan sempana bulan ramadhan Alkareem ini.

Insyallah akan di update from time to time. Untuk memudahkan korang, boleh refer kepada table di bawah, you guys boleh sort samada mengikut nama hotel, harga atau kolum kolum yang lain.

heheh baik tak I… ni pahala jugak ni.. memudahkan korang . Kalau nak baca makan apa yang best di best western I city boleh entri ni. Or kalau nak tau hotel lain pun ada. Ramai kawan kawan yang dah pergi masa preview korang boleh tahu makan apa yang best.

Senarai buffet ramadhan 2019 – review

Senarai Buffet Ramadhan 2019

Add Comment

CommentLuv badge