Selfie dan menang #GooseySelfie MyTown Shopping Centre

MyTown Shopping Center

Kalau korang yang selalu pergi Ikea Cheras, ada satu shopping complex betul betul berhadapan dengan Ikea. korang perasan dak? kalau tak perasan meh nak habaq.. MyTown shopping Center ni akan di buka pada 17 Februari 2017.  hehhehe so dah sampai situ boleh lah jengah jengah shopping complex baru ni kan.

Confirm pilihan restauran akan lebih banyak, sekiranya restoran ikea penuh boleh lah berjalan ke MyTown shopping Center ni.

MyTown shopping Center ini akan menjadi pusat keluarga dan dipenuhi dengan gaya hidup membeli-belah baru di tengah-tengah KL. dan ia diterajui oleh IKEA. Terdapat 460 lot dipenuhi dengan yang akan memenuhi impian membeli-belah macam akak ni haaa

Lokasi yang  sangat strategik, hanya masa 5 minit memandu dari bandar tanpa ke lebuh raya utama & link terowong terus dari Stesen Cochrane MRT bawah tanah nanti.  Kiranya akses yang sangat baik.”

– Lihat lebih lanjut di: http://www.mytownkl.com.my/#sthash.AQClf8wW.dpuf

It’s gonna be new attraction untuk orang sekitar KL dan Selangor. Issh…tak sabar ! (sah kaki sopping kan)

Tapi….

Sebelum tu, ada satu benda HOT yang nak share ngan korang. Korang selfie or swafoto jer boleh menang duit. Senang sangat. Contest ni sempena pembukaan Mytown lah… Jom try . korang follow jer step ni. First and foremost masuk https://www.gooseyselfie.com.my/ dan boleh submit banyak kali dan share di facebook

#GOOSEYSELFIE Contest By MyTown Shopping Centre

TADAAA….

hehehe ini lah dia ..siap dapat nama Goosifer Aniston & MyTOWN Goose Squad

Selamat mencuba Uolls…..

Maklumat lanjut

Facebook  : https://www.facebook.com/mytownshoppingcentre/

Website : http://www.mytownkl.com.my/

 

One Response

  1. Radhia February 1, 2017

Leave a Reply to Radhia Cancel reply

CommentLuv badge