Tune hotel?? bolehlaa

Review Tune Hotel

Pernah tidoq kat tune hotel? Hurmm  bagi I… boleh laaa.. Utk short stay. Boleh sgt dowh ..

Kalau nak review tune hotel ni. Seriously mmg okay. Cukuplah basic requirement ada mcm towel, toiletries, wifi yang pentingkan.. Hahahha apa lagi mau. Tp towel kena bayar deposit rm25 hokayy.. Nak check out kenalah bwk towel turun ke bawah yer adik adik.

Utk mereka yang ada meeting.. Atau tpt persinngahan sementara mmg sesuai lah nak masuk tidoq sini.

Kenapa I pilih hotel ni? hehe opis yang uruskan ..  so I follow jer.. tapi sebab kedudukan yang hampir dekat dgn tempat I nak pergi meeting.  Tapi Air asia ni pandai gak lah… depa setup dekat dgn kawasan yang byk  tempat makanan.   so Pihak hotel mmg tak menyediakan tempat makan yer.

Pekerja hotel pun dalam 3 orang jer. receptionist cum clerk cum admin heheh and of course ada pak guard cum bell boy.

Harga dlm RM150 untuk area kulim.. mahal ker murah erk.. rasa boleh dpt murah lagi kut.. cumanya .. ini hotel baru. semua barang masih baru.. so boleh sgt lah .. barang barang masih lagi elok.  So takder lah terasa sangat harga Vs value.

Rasanya nnt boleh try masa hotel ni ada free kut. kan air asia go selalu jugak buat promosi.

20140408-080058.jpg

Toiletries yg sgt comey. sabun and shampoo

20140408-075730.jpg

Receiptionist sorang sorang jer

review tune hotel

Bag yang berisi towel.. pastikan pulang mcm tu nnt deposit hangus

 

20140408-075801.jpg

Pintu bilik air

20140408-075906.jpg

Pintu hotel tune kulim

 

20140408-080110.jpg

suasana room yang baru and bersih

 

 

 

 

 

 

 

 

One Response

  1. Nina Mirza January 24, 2017

Add Comment

CommentLuv badge