Penangan Naelofarhijab yang kababom, paling “In” sekarang nih

Kalau korang perasan.. aku ada update pasal teringinnya nak jadi stokist dalam entri sebelum ni kan. Ini lah perangai aku.. kalau aku sesuatu benda.. Ya allah.. tergedik gedik nak orang rasa keseronokan yang sama.  pelik sunggoh kan..  bukan bab ni jerk.. bab makan lagilah suka nak share ngan orang.. bab berjalan.. bab soping… ish.. ni lah orang pompuannaelofarhijab

okay so.. aku berjayalah menjadi stokist naelofar. stok dlm seminggu clear. memang laju giler. good thing about this product sbb dah ada marketing yang baik. sekejap jer orang kenal. aku jual kat opis.. kat FB and IG.. so far respond sangatlah bagus  dari semua yang beli .. cenggini haa.. (thumbs up)

10407205_10152716394687712_317948681688685006_nkenapa aku suka sgt tudung ni… sebab instant.. mcm mee instant. cuma cara lipatan tu lah nak kena pandai kan.. ada org pakai  melekat kat dahi .. ada orang suka pakai awning.. terpulanglah. tipsnya pakai lah inner kat dalam.

masa travel ke Hong kong baru ni..heheh tak jumpa iron pun.. haa.. sarung and pusing sajalah. senang bai tu.

Tapi baru baru ni pihak naelofarhjab antar emel bahawa mereka akan buat proses filtering pulak.. ni semua gara gara tudung naelofar FAKE., org campur aduk ori ngan fake lah… pastu main hargalah. so we all kenalah submit document document yang pihak naelofar mintak.  heheh it’s not easy nak manage semua ni. one of my friend pernah punya produk kesihatan yang baik.. bila dah ngetop maka datanglah pirate pirate amik keuntung di air yang keruh.. itulah cabaran orang berbisnes.

So we all kena tunggu 1 March samada kami dapat teruskan sebagai stokist naelofar. pasrah jerlah. ari tu sampai tak sempat nak update dekat sini kan.. punyalah laris mcm goreng pisang panas.. ish ish.

Doa doakan lah kami dpt meneruskan bisnes ni.. seronok jugak bisnes dpt duit extra and yang penting dapat knowledge baru… you never knew it until you experienced it…

so nih aku nak repeat balik

Apa yg best pasal #naelofarhijab ni? 

1. Instant

2.size labuh adjustable

3.if emergncy tak gosok pun ok.

4.kaler-kaler yg osem

5. Quality kain terbaik…

Heheh byk lg lah … To be continue … #janganbelifake #perasaanpakaiyangorilebih awesom

8 Comments

  1. Nurul Ain January 16, 2016
  2. Putri nur jehan May 3, 2016
    • azni May 17, 2016
  3. sharfiza June 19, 2016
    • azni June 20, 2016
  4. Esha July 24, 2017
    • Esha July 24, 2017
      • azni July 25, 2017

Add Comment

CommentLuv badge