Penangan iphone 5s and extra charger

imgres

Setelah hampir  tahun 4 thn bercintan dengan iphone 3gs .. Akhirny dapat lah jugak Merasa iphone 5 s.. Berbaloi baloi okay.
Selagi boleh pakai kita balun kaw kaw barulah berbaloi dgn duit yang dikeluarkan. Cer bahagi sat .. Beli 2400/4thn .. Haa baru baper jer. Dengan kata lain ukur baju di badan sendiri. Tak mampu kalu senyap jerlah. hurm kadang pelik juga orang yang mampu tukar handphone tiap tahun.. apalah tips nyer yer. Bukan soal tak mampu tapi perbelanjaan ikut priority..

Cer teka apa dalam bag plastik ni? Kih kih .. Den terpaksa invest lebih kali ni.. Sbb dulu masa pakai 3gs kabel i phone ni sokmo ada problem. Beli plak yg tak ori. Sakit hati betul. asyik cakap tak recognize jer… rasanya dah lebih 5 sets charge tak ori yg pernah pakai masa dulu. kalau satu RM15.. cer kira sat..

Kata orang alah membeli menang memakai.. so kali ni try style lain pulak.. beli yang set original ..

 

So tadi  sebelum beli lama sembang ngan salesman napa jd mcm tu. Katanya. Ada beberapa faktor :
1. Cara kita tarik kabel tu
2. Kable tu sendiri ada smart cip
3. Ios7 ni smart.. N boley detect tahap keaslian charger tu

Mcm2 pilihan yg ada cuma nak yang mana. Katanya ambillah griffin n belkin yg insyallah dijamin tahan lama . Well let see yer.. berbaloi tak dengan harga RM159.00

20131125-210706.jpg

20131125-210720.jpg

Add Comment

CommentLuv badge