Pakej rawatan muka skin valet bangi

Kalau korang betul betul ada masalah kulit, aku memang galakkan korang ambik treatment secara pakej. Jadi korang boleh intai intai pakej rawatan muka dari Skin Valet Bangi.

If pergi sekali sahaja mungkin tidak berapa membantu sebenarnya, maksud aku untuk orang yang betul betul ada masalah kulit berjerawat, atau masalah lain.

Aku masih ingat lagi, pada awal tahun 2000 pada masa itu belum lagi rancak pertumbuhan  medispa yang menawarkan perkhidmatan sebegini. Aku pernah buat Pakej rawatan muka di New York Skin dan Shakura Pigmentation, memang berbeza kalau pergi hanya 2x treatment.

So for those yang memang mempunyai masalah kulit yang sangat kritikal aku sangat sangat recommend buatlah treatment secara pakej kerana lebih untung dari segi RM.

Aku pula lebih suka untuk mencuba satu- satu rawatan terlebih dahulu sebelum sign up untuk Pakej rawatan mukaseterusnya. Lagipun aku belum ada masalah kritikal, cuma masalah melasma yang seketul kat muka nih!.

 

 

Pertama kali aku cuba rawatan muka carbon laser khas untuk rawatan liang pori yang makin membesar.  Setelah dikaji, aku tahu masalah ini  berpunca dari kulit berminyak dan aku jarang memakai clay mask untuk mencuci lebih dalam liang pori.

Aku dah beli 2 produk clay mask sebab untuk atasi masalah ini juga, dari Loreal dan hanuka. Nanti aku share review dengan korang.

Pasal treatment aku di Skin Valet hari tu kan Alhamdulilalh aku puas hati dengan treatment carbon laser ini. So aku plan nak combine beberapa Pakej rawatan muka sekali gus kalau ada.

Or perhaps aku juga boleh ambil Pakej rawatan mukajyang ada promo macam di bawah ni kan

 

. YES FOR THIS MONTH ! Hai semua ! Seronoknya kan lusa dah weekend ! Apa kata weekend ni anda dapatkan skin consultation & analysis dari Skin Valet? Sebab ade offer seperti berikut. . 1. PARTY PEELING BUY 1 FREE 1 ➡️ RM250 . Acne peel – Rawatan wajah yang mematikan kuman jerawat dan kecut kan jerawat yang aktif . Gluta peel – Rawatan yang mencerah kan wajah, glowing serta menjadi kan kulit uolls nampak flawless . Pigment peel – Rawatan mengawal jeragat sehingga ke akar, memudarkan jeragat, serta mencerah kan kulit . Brightening peel . – Rawatan wajah untuk anda yang inginkan penjagaan wajah secara total. Brightening Treatment dalam terapi ni mampu menjadikan muka cerah berseri selepas rawatan. . 2. BRIGHTENING LASER ➡️ RM300 . – Rawatan laser yang mampu mencerah kan kulit, buang sel kulit mati, tona tak sekata, membuat kan wajah hilang kusam, memudarkan jeragat, boleh nampak kesan selepas rawatan tau . Juga ade potongan 15% untuk rawatang keratosis removal KHAS buat pelanggan setia #SkinValetBangi dengan kerjasama @amisi.medic.bangi . . Anda boleh dapatkan semua in di Skin Valet. Jangan lepaskan peluang YEAR END SALES di Skin Valet Bangi tahun ni. . Untuk maklumat lebih mendalam tentang senarai terapi TERBAIK bernilai tinggi pada harga mampu milik? KLIK link wasap kami di bio dengan segera.

A post shared by #SampaiJadi Facial Treatment (@skinvalet_bangi) on

Testimoni yang menarik

Beauty consultant sempat kongsikan salah satu testimonial seorang wanita yang berumur dalam 60an, seorang lecturer yang pada asalnya ingin mengilangkan masalah pigmentasi.

Dengan faktor umur dia, beauty consultan secara jujur memberi tahu agak mustahil untuk hilangkan terus masalah pigmentasi tersebut tetapi untuk mengurangkannya memang boleh dicapai

Pelanggan tersebut telah mengambil pakej berterusan selamat setahun dengan pelbagai treatment dan hasilnya paling menarik muka lebih moisture, cerah, kurang kedut dan lifting.

Aku sendiri pun terkejut melihat before and after treatment.  Sayangnya aku terlupa untuk ambil gambar tersebut dan hehehe tak boleh pun, nanti langgar privacy testimoni.

Tapi itulah yang aku nampak, dan aku suka pihak skin valet sangat jujur dan tidak memberikan janji janji manis kepada pelannggannya.

Kalu mana mana beauty medispa yang overclaim ni memang aku tak berapa suka, sebab aku dah pernah kena di Sakura Pigmentation

Kelebihan Pakej Rawatan Muka di Skin Valet Bangi

  1. Mesra Muslimah
  2. Harga Berpatutan
  3. Nasihat terbaik dari Beauty Consultant
  4. Mesra Pelanggan
  5. Parking yang sangat mudah
  6. Surau

Harga Pakej (Harga tertakluk pada perubahan)

Bila cakap pasal pakej harga selalunya memang boleh mencapai RM3000 tetapi boleh menjangkaui treatment selama 1 tahun tau.

Pakej rawatan muka

Info Skin Valet Bangi

Add Comment

CommentLuv badge

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: