Oreo truffle

sapa tak suka makan oreo kan.. cicah ngan air susu plak mcm dalam iklan tu.. perghh. Iman mmg hantu oreo, dia tak berapa suka kek coklat. So terjumpa lah resepi utk oreo truffle. sgt senang!

orep truffle

Oreo ni mcm mcm boleh buat. salah satunya truffle nih lah. so asyik mcm biskut sahaja kan. meh kita buat cara lain pulak

Bahan bahan yang diperlukan

1. Biskut  Oreo

2. cream chesse

3. chocolate

senang sgt uolls..

kalau nak tahu lebih detail dari you tube ni.  haa.. siap tutorial den letak nih. nnt kalau kita terer masak kita shoot muka sendiri pulak yer.. skrg ni tak terer lagi.. tapi suka jer nak share semua nih.

credit to : popsugar food

Add Comment

CommentLuv badge