New knowledge Adobe Creative cloud

Adobe creative cloud the new begining

22 january 2012. Adobe edge create the web tour. Okay how do i feel about it Adobe creative cloud? Superb and deng! Byk benda baru yang boleh dipelajari.

apa yang saya boleh katakan.. i just say woooo.. wow.. kewl….  tak memerlukan knowledge in programming utuk buat website. walaupaun kita boleh pakai wordpress ini untuk buildup website.. i think adbe edge mmg  sgt sesuai mereka yang berkecimpung dalam industry creative dan technology.

as for me… wapun saya banayk terlibat dalam project management . saya perlu senantiasa update dengan latest technology supaya kita boleh tahu our capability dan industry  development.  dengan kata life long learning. we have to keep updated with latest trend and technology. and i’m luvin it.

Segala pembelian atau update software adobe hanya atas talian dan cloud. Tapi apa apa pun  mestilah create user id terlebih dahulu. baru lah system boleh recognise kita.  Kalau pembelian mengikut company yang besar haruslah melalui vendor vendor yang telah dikenalpasti.

Jika dibanding kan dengan tahun tahun dahulu , banyak kotak kotak tersimpan di opis . Setiap kali adobe upgrade sistem baru, so we all kena beli maka berkotak kotaklah software di opis ni.. penuh hahah.. Ini macam konsep paperless.

Tapi macam mana agaknya yang beli sistem crack yer.. apa problem pulak nanti… korang rasa?

20130122-131241.jpg

Add Comment

CommentLuv badge