nak ada blog jugak kunun!

Senang ke nak buat blog?

4 thn dulu pernah lah ada blog.. masa tu guna blogspot. niat saja2 nak explore nak asah bakat jadi penulis. hahahah.. tak boleh ler rasanyaa… sbb rasa mcm nak buat kerja kat opis .. main tapis tapis sgt.

Tapi .. bila dah baca blog org lain. hurm.. semua hentam cromok jer,  so why not… kan:)
so this time around… i try pulak pakai wordpress.. mula-mula agak gelabaah bewak .. jugak..  tapi rasanya sbb ada pengalaman buat project web di opis mmg byk sgt membantu… di opis lebih kepada planning and project management but semestinya kena ada knowledge dlm proses nak buat web atau blog
so here I am… push jugak diri ni supaya rajin menulis dan menggodek techhology yang ada sekarang. Konsep tak cuba tak tahu nih.. letak betul betul kat dlm diri… Yakin boleh!! cuma tak taulah lepas nih rajin mengupdate atau.

Apa yang kena tahu kalau nak buat blog

masa nak put branding lah konon .. apa yang nak i position kan diri i nih… my bff aka hubbylah yg bg idea.. I said to him.. I want people enjoy ready my blog… I want to position as modern mum but kewl

so dia tanya lagi.. you  nak go for 1 area atau semua? … problemnya..  I ni byk sgt minat.. hahahahah.. over kan…  dah berada dlm design world ni .. mestilah minat design.. minat gadget.. minat shopping.. minat nak belajar lagi… dan terbaru minat tudung ngan make up pulak..  kelass tau.. feminin lah sikit. maklumlah nak masuk umur 40an thn depan.. OH NO!!!!!!

ish.. bersyukurlah kan… panjang umur lagi

so bertitik tolak dari situ lah… terhasilnya Modern’s Mum Thingy

Welcome to my world…

5 Comments

  1. mama reen September 25, 2013
    • azni September 25, 2013
      • azni September 25, 2013
  2. My Gadget January 5, 2014
    • azni January 20, 2014

Add Comment

CommentLuv badge