Naelofarhijab denim babes and basic, chic and basic

haaa uolls, ni mak jemah nak citer .. Setelah kegilaaan pada babes n basic now naelofar kuarkan lagi satu demi satu product dia. satu satu dia kuarkan produk dia nih.. envy betullah dengan dia.. dah lah comey.. bijak plak tu. Naelofarhijab Denims yang memang best ni pulak.

 

naelofarhijab

Denim collection

Hebat tulla, otak bisnes dia.   So yg denim ni asalnya dr babes line jugaklah. Tp material n effect mcm ala ala denim gitu. Kwn iolls pakai waah meletop.. Makananya we olls pun gedik amik stok. Berderet dah org nak order ..

I sendiri belum pegang. Tp kwn iolss yg sama2 berbisnes ni dia sendiri rasa sgt hepi.. Eh kwn iolls tu ley tahan cerewet bab bab kain ni. Me trust her a lot.  Maklumlah akak ni ni x baper pandai bab/ kain tp bila dpt mcm mampu milik product naelofar ni makanaya gedik terlebih sikit hehehe.

Chic n basic plak  nak kata baru sgt tu takah tp kaler kaler yg ada semuanya best. Material chiffon jugak. Bila pakai mcm ala ala terlilit jerk. Eh malaslah nak ckp korang tgk sendirilah yer gambar ni.

tapi kalau korang berminat nak try.. boleh wassap 019 6417160 or follow IG naelofarhijab_cottongossip

chick and basic

chick and basic

 

Add Comment

CommentLuv badge