KL city Grand Prix

hurm.. actually aku ni tak reti sangat pasal bab keter.. habis tu orang perempuan kan, manalah reti sangat. dapat pakai kereta MYVI tu pun dah bersyukur sangat okay itupun 15 tahun kerja baru dpt pakai kereta sendiri. sebelum ni share jer ngan mr. asben. Jimat yo…

so seminggu sebelum event ni dah p lalu area KLCC.. ish terkejut jugaklah tgh setup untuk event ni. rasa mcm tak percaya.. heheh tapi percayalah berjaya dah pun. masa aku tulis ni sehari selepas event.

bravo to penganjur dapat menganjurkan event ini dengan jayanya.. tapi nak ckp berjaya ke tak sbb aku takde bench mark event ni. tapi keterujaaan tengok kereta race depan mata tu.. wah feeling yang memang awesome. Selalu dengar keter yang ala ala ferrari.. bunyi nya aduii… sakit nya telinga dengar.. tapi yang ni.. bak kata abanga aku .. mmg stim abis.. hahaha.. lawak plak aku dengar.

KL city gp

keter ni mmg kiranya guys’s toys lah kan… takder sapa ajar iman tu suka tgk kereta..anak sedara yang lain plak boleh kenal keter apa… but for me tak kenal keter tu.. kira okaylah kann.. yang tau porche.. ferrari and lamborgini.. itulah yang kenal pown. tapi nak habaq mai… kaler keter keter ni sangat vibrant. perghh.. mmg osem.. rasa tak percaya minat keter kaler pink.. kih kih… pelik dak??

selain dari kereta kerata yang hebat.. hurmm..i can see guys yang mmg kaya raya.. hot cars.. and hot babes. well mmg bukan di kalangan social network akak…kih kih. kih…

to be frank . agaknya bagaimana race mcm ni dapat generate income yer. what i can assume maybe dari segi pelancongan and status quo.. maybe? i dunno..:) however apa yang rasa agak kesal adalah sampah merata rata. agaknya sapa yang bertanggungjawab? pihak penganjur or DBKL.

well.. maybe orang kata org kita ni takder disiplin yang tinggi mcm orang jepun. tapi I nak cari tong sampah amatlah susah…so terpaksa lah bawak botol air kehulu kehilir. sudahnya pemandangan macam tu terus rasa tak best, dan menjatuhkan prestij suka tersebut..

tak puas hati punya pasal teruslah update dekat kawan yang kerja DBKL., hehehe jawapan dia .. dengan alasan mentaliti orang kita mmg suka buang sampah merata rata… but i said.. i don’t care .. sbb aku yang nak buang sampah nih. maybe ada miscommunication break down antara pihak dbkl and penganjur.

so .. if next year akan ada lagi repeat event.. pls laah .. do something about this.!!

Add Comment

CommentLuv badge