Jom Kurus dengan JK1M

Pernah dengar tak orang cakap, nak kurus senang jer 70% kawal pemakanan, 30% dengan work out. Bunyi macam senang kan. macam la.. hahaha.. tapi itulah gunanya berguru. Kali ini aku nak cuba fahami kurus dengan cara yang betul dengan JK1M. So apa lagi… Jom kurus dengan Jk1M Letih dah mencuba macam macam, or dengan kata lain aku ni kena brainwash┬á diri aku ni sebab kadang kadang malas nak jaga makan. Orang kata badan aku ni sedang2 aja.. kira okay sangat dah. Cuma aku rasa muka aku tetap bulat hahaha. Tapi bukan ini yang aku cari, aku nak cari ilmu sihat … Continue reading Jom Kurus dengan JK1M