Jom have fun KidZania GO! @Quill City Mall Kuala Lumpur.

Tak sedar dah sampai cuti sekolah awal tahun rupanya. Haa.. nak share dengan korang, kalau belum ada apa apa plan untuk cuti sekolah ni, aku ada plan terbaik untuk korang untuk program singkat sehari di Kuala Lumpur. Apa kata korang bawak anak- anak ke Kidzania GO di Quill city Mall Kuala lumpur. Alaa cuti sehari pun berbaloi kalau untuk dapatkan masa berkualiti dengan anak anak kan. Jom have fun di Kidzania GO!

 

Kidzania GO

 

Baca : Skill yang perlu ada graduan

Kidzania ni memang tersangat best kut. Kalau aku kecik kecik pun aku teringin nak cuba semua benda. Masa bawa iman ke Kidzania dulu pun heheh mak pak yang teruja lebih lebih .

Sekarang nih Kidzania tengah mengadakan promosi di Kidzania GO@Quill City Mall Kuala Lumpur.

Maklumat Event

  • Acara: KidZania GO! @ Quill City Mall Kuala Lumpur
  • Tarikh: 19hb – 25hb Mac 2018
  • Masa: 10.00 pagi – 9.30 malam Harian

Percuma sahaja tapi caranya

Tebus KidZania GO! @ Quill City Mall tiket Kuala Lumpur secara percuma apabila anda membelanjakan RM38 dalam satu resit di mana-mana outlet di Quill City Mall Kuala Lumpur. Macam-macam ada di Quill city ni, boleh refer di laman web  http://www.quillcitymall.com.my

Baca : 10 tempat menarik untuk family di kuala lumpur

 

8 Aktiviti di Kidzania GO!

  • Sharp Air Quality Control,
  • Scott’s Research Lab,
  • Mc Donald’s Fitness Centre,
  • Magic Studio,
  • TV Studio,
  • Volvo – Stop,
  • look and wave,
  • Court house and a
  • Recycling centre

 

So apa lagi? Kalau belum ada perangangan apa apa, bawa anak ke sini pasti dia orang dah cukup gembira.

Aku pernah bawa iman ke kidzania 2 tahun dulu. hahahah it was interesting though. mak pak yang over excited walapun dalam keadaan tak berapa sihat pada masa itu.  Pendedahan macam ni sangat bagus sbb Kidzania ni bagi pendedahan dari segi “experience” dan “Expectation”…  I think sapa yang develop tempat kidzania ni memang dah buat study dah kecenderungan untuk membentuk peribadi sesorang tu.

 

kidzania go

Aku strongly urge korang bawak anak anak tempat yang macam ini.  Sangat sangat berbaloi, tengok ekspresi gembira anak anak pun dah menyenangkan hati. Priceless!!

Aku pasti dengan 8 aktiviti di atas ini ibu bapa sendiri akan bawa anak ke Kidzania Kuala lumpur.

Let them exprience it.

 

 

One Response

  1. azrinros March 22, 2018

Add Comment

CommentLuv badge