JJCM di bulatan uniten

JJCM di bulatan uniten

Rasanya ni kali ke 4 kut singgah mkn disini. Rasanya perjalanan masa yg di ambil sampai sini dr opis tak sampai 20 minit. Bukit jalil ke uniten mmg cepat jer kalau jalan tak jem.

Sebelum ni nampak ramainya org makan kat sini. Sedap sangat ker? ?

Waah rupanya mmg meriah n makanan mmg sedap sedap belaka. Patutlah orang ramai walaupun tempatnya agak panas dan sesak.

So far dah try beberapa kedai, mmg tak mengecewakan. ada satu kedai tu dia jual mcm2 mee..ada mee sup..mee kari.. mee rebus.. laksa. nasi bubur..  tapi mee or bihun sup ni mmg terangkat lah.. tambah pulak cili.. perghh .. mmg meleleh peluh sbb pedas dan panas. ahahahahah

ada 2 kedai jual macam macam jenis cucur.. cucur udang, cekodok, cucur sardin, wade, cucur bayam.. ish .. byk byk habaq mai.. kalau nak cari coconut shake pun byk kedai yg jual.

agak2 boring nak makan tu.. p lah jengah kat situ..

20131126-201448.jpg

20131126-201515.jpg

20131126-201541.jpg

20131126-201551.jpg

20131126-201530.jpg

Add Comment

CommentLuv badge