Glutacaps; JOM lawan pigmentasi & melasma

Aku tak tahu orang lain macamana, tapi masalah  pigmentasi dan melasma ni memang menghantui aku. macam macam dah cuba. kalau korang dah pernah baca entri aku sebelum nih pasal pigmentasi.  aku ada cerita apa yang aku dah amik..facial mana yang aku tak p. byk jugak duit dah abis.

Maklumlah faktor umur yang dah 41 ni.. kolagen pun dah kurang, kulit pun dah tak anjal, metabolisme dah kurang..heheh terima lah hakikatnyakan. Tapi…tu ler… kenalah cuba jugak. owh dulu aku takut nak amik kollagen sbb aku ada history endometriosis. so takut ia akan boost balik cyst semua.

Ada juga wanita yang umur 50an masih mantap. so maknanya kenapa kalah awal awal.  cuba and usahalah dulu. betul tak?  setiap orang punya tahap kesihatan yang berlainan. tapi untuk aku mmg dah kira tahap mcm kena buat sesuatu. maklumlah dah masuk umur 41 beb. org dulu dulu umor ni dah ada cucu dah. aku jer yang dpt anak lambat… haha perasan muda sikit .. tapi alhamdulillah orang kata mmg nampak muda. rasanya sbb lambat beranak dan juga jenis gila gia.

Okay meh citer pasal pigmentasi or jeragat org melayu ckp, kebetulan member dok promote produk ni. korang bayangkan orang mcm aku ni. segala benda dah cuba. homeopathy lah, tomato crystall, radiance… pastu skin care tu… dari shiseido, shu emura, produk local.. ish byk lah.. tak ingat.  so why not kali ni give a try. pastu dapat pulak KKM. maka aku pun rasa nak cubalah. setengah produk kollagen pulak tak boleh amik caffien .. ish mana boleh beb.. ada jer caffien ni merata merata kan… dlm kopi.. nescaffe, teh pun ado.  patutlah tak jadi selama hari ni.

Pasal glutacaps ni..sekarang ni dah pakai dekat 3 minggu.. heheh ada lah salah sikit cara nak makan. rupanya kena amik 2 biji satu hari untuk 2 minggu pertama. pastu baru 1 biji 1 hari. pastu air kena byk. tapi ni pun dah nampak hasil jugak. puas hati jugaklah… and yang paling penting okay jerk amik ngan caffiene. akak tak boleh tak minum nescaffe dek non. owh dan sekarang ada juga try SK11 sbb aritu ada buat promotion baik punya RM190 dpt 3 items., semuanya pasal nak raya nak nampak gojes uolls.

ni bulan posa kurang minum air, lepas raya nnt boleh pulun nak amik air secukupnya.

okay untuk orang orang muda and tak muda. satu lagi korang jgn lah tinggal UV cream. tu yang paling penting.  ni lah masalah org perempuan. kalau tak nak pikir nnt kendian akan jadi masalah jugak. tipulah kalau orang perempuan suka nampak buruk kan.. betui dak?

okay nak citer pasal produk ni. kalau ikut testimoni byk beb. nntlah aku share kat bawah nih. apa apa pun kena lah istiqamah kan. doakan aku putih semula.. haha.. padahal mmg tak putih. well.. aku terima hakikat dah tua hehehhe. tapi yang penting tak nak tua sebelum waktu.

glutacaps sgt berkesan

glutacaps

PENCERAHAN SATU BADAN
GLUTACAPS 500MG PLUS…. KENALI BAHAN BAHAN GLUTACAPS 500MG PLUS..:
✅GLUTATHION
✅HA
✅VIT C

Jom cantik dan putih gebus

Nak putih tapi takut nak ambik suntikkan PENCERAH??
Anda boleh mencuba GLUTACAPS kerana kesannya umpama anda ambik suntikkan… GLUTA memang digunakan utk pencerahan kulit kalau di negara Thailand boleh dikatakan semua rakyatnya mengamalkan pengambilan secara pemakan dan suntikkan itu sudah menjadi kebiasaan bagi mereka sebab itu kulit mereka lebih putih gebu dan cantik… GLUTA MEMANG DAH TERBUKTI SELAMAT DAN BERKESAN UTK PENCERAHAN ..

Kadar yg disyorkan utk pencerahan.. 1000-2000mg utk proses pemutihan
500mg utk proses detox
✅Kulit bertambah putih dan glowing
✅Pigmentasi hilang
✅Meratakan tona warna kulit
✅Mengecutkan jerawat
✅Memudarkan parut jerawat
✅Menegangkan kulit
✅ANTIOXIDAN
✅Merawat katarak dan glukoma
✅Membekalkan kadar kandungan air ini menyebabkan kulit tegang
✅Menghilangkan garis garis halus diwajah
✅Mengekalkan kelembapan kulit
✅Mengalakkan SISTESIS kolegen dalam badan
✅Pencerahan kulit utk satu badan

CARA PENGAMBILAN .:
1KAPSUL 30MINIT SEBELUM MAKAN
DAN KALAU NAK KESAN YG LAGI CEPAT
AMBIL 2KAPSUL 1 PAGI DAN 1 PETANG 30MINIT SEBELUM MAKAN

DAN PASTIKAN MINUM AIR KOSONG SEKURANG KURANG NYA 3 LITER untuk harga PROMOSI PLS WHATSAPP 0193891258

One Response

  1. Akma June 15, 2016

Add Comment

CommentLuv badge