Big Baby Fair Lazada

Korang tahu tak Lazada tengah buat promosi Big Baby Fair Lazada.  Waah.. memang untung  betul aku tengok. Ada macam-macam promosi yang menarik untuk produk bayi sebab  19 jenama yang akan terlibat. Walaupun Iman tu dah umur 9 tahun tapi aku masih teringat masa zaman iman kecik kecik dulu, masa zaman dia masih pakai pampers. Asal ada sale yang best untuk pampers mesti kita orang akan borong banyak banyak. Paling kurang 5 pek besar itulah, sekali harung orang cakap.

Fuhh.. sapa yang ada anak memang paham perasaan dan dilema dalam hal anak anak ni. Semua mak bapak nak yang terbaik untuk anak kan dan kos untuk kesemua benda boleh jadi tinggi atau murah bergantung kecekapan kita. 

Macam kes aku ni , dah lah lambat dapat anak, lepas tu iman tula satu satunya anak, lagi lah nak kena jaga makan pakai huhuhu. Memang aku tak berkira bab bab kesihatan dan persiapan dia. To be frank hahah aku plak yang over kalau beli barang baby yang comel comel ni. 

BACA : 15 ikhtiar untuk dapatkan zuriat yang aku buat 

 

TIPS PARENTING 101.

Cuma aku nak cakap and share dengan korang. Untungnya sekarang ni, jualan banyak di buat secara online. Petik jari sahaja dah boleh buat perbandingan mana nak cari barang yang best dah murah. In fact aku tahu ni pun dari anak anak sedara yang sedang mempunyai anak anak kecik. Memang kalau nak beli pampers cara paling terbaik dan murah melalui e commerce seperti Lazada ini lah. So apa lagi.. Grab lah peluang macam ni.

Korang yang ada anak kecik aku pulak yang seronok kan.

Antara banyak RM yang aku spend dulu pampers, dan susu. Hidup di Kl ni terutamanya kena bijak plan. Ada juga benda yang boleh dapat murah contoh nya kalau ada sale macam ni.  Zaman aku dulu memang tak pandang dah belakang, dulu selalu jugak pergi kalau ada factory sale hehe jenuh berebut tau, penat dan panas lagi. Bersusah dahulu , bersenang senang kemudian gitchu…

So again aku nak cakap, pembelian secara online bila ada sale macam ni memang sangat sangat menguntungkan pengguna.  Walaupun sedikit sakit nak keluarkan duit nak beli barang sekali harung tapi dari jangka masa panjang kita akan lebih untung.

 

 Big Baby Fair Lazada

 

Info Big Baby Fair Campaign

  • Boleh rujuk di Big Baby Fair sale pagehttps://www.lazada.com.my/pages/big-baby-fair/
  • Jualan Big Baby Fair, dari 28 Mac hingga 1 April, dengan tawaran eksklusif dan diskaun sehingga 80% daripada pelbagai produk bayi terbaru. 
  • The Big Baby Fair akan merangkumi pelbagai produk bayi dari 19 jenama penjagaan bayi antarabangsa
  • The Big Baby Fair juga akan menawarkan Penghantaran Percuma, Tawaran Combo, Baucer, Panduan Bersalin dan Jaminan Formula Susu.

 

Peraduan followers Lazada di Instagram

Dalam masa yang sama kempen ini berlansung terdapat satu tawaran  eksklusif kepada pengikut media sosial Lazada, ikuti hashtags khas: #BigBabyCandyLand dan #BigBabyFair.

Bagaimana untuk menyertai pertandingan:

Mudah sangat. Hanya memuat naik gambar bayi anda dengan tema “Candy Land” dengan cara yang paling kreatif di Instagram (profil umum) anda dari 20 hingga 27 Mac, dan masukkan  hash tag #BigBabyCandyLand dan #BigBabyFair dalam kapsyen.

Hadiah untuk di menangi

Peraduan untuk pengikut Lazada di Instagram: baucar 5 x RM 1000 dan 20 x RM 200 barangan dari Baby Fair untuk direbut.

 

2 Comments

  1. Munirah Izzan March 26, 2018
    • azni March 26, 2018

Add Comment

CommentLuv badge