Aktiviti riadah di putrajaya pilihan terbaik untuk aktiviti famili

Aktiviti riadah di putrajaya; aktiviti untuk elak iman bersoping mopping

Sejak sejak iman masuk sekolah ni… atau pun dengan lebih tepat bila dia makin membesar kan, nafsu soping dia amboii..bukan main lagi. Agaknya sebab dia banyak bercerita dengan kawan kawan. kartun apa yang dia suka.. mainan apa yang best..  ISh.. masalah ni .. masalah… pergi 7 Eleven pun mcm masuk soping complex. memang lah setakat ni iman ni anak sorang ..buah hati pengarang jantung… tapi.. tak nak di ajar. takut melampau jadinya.

Jadi apa yang kami cuba buat.. kita kalihkan kejap dia ke tempat lain .. kita bawak p  tempat tempat berriadah. so antara tempat yang dekat dan sesuai adalah di Putrajaya ni.  Rupanya dekat putrajaya ni memang banyak tempat yang menarik tau..  heheh jimat duit…

Nasib baik lah rumah dekat dengan putrajaya. Ekceli byk uolls nak habaaq mai. Selalunya kami akan suka p pusat maritim di putrajaya. Bawak iman p swimmming kat situ.  suka sangat dengan perancangan di putrajaya. kalau tau… mmg dah beli rumah area putrajaya nih.. tapi sekarang dah mahal sangat.

Kali ni ubah pulak ke tempat lain. so ai share beberapa tempat and gambar yang menarik disekitar putrajaya nih…

Aktiviti riadah di putrajaya

20131228-170802.jpg

aktiviti riadah di putrajay

iman nak penat kena lari laa

20131228-170842.jpg

20131228-170904.jpg

20131228-170916.jpg

20131228-170932.jpg

20131228-170947.jpg

20131228-170958.jpg

 

Aktiviti riadah di putrajaya

Orang putrajaya sebenarnya sangat beruntung dengan fasiliti yang disediakan. Kami yang tinggal di kawasan Equine juga boleh kata hampir setiap minggu akan kesana.

Boleh dikatakan setiap presint dilengkapi dengan kawasan untuk riadah yang lengkap dengan swimming pool dan juga dewan untuk bermain badminton dan sebagai nya. Pendek kata segala Aktiviti riadah di putrajaya memang terbaik.

Add Comment

CommentLuv badge