2019 Segmen Blog Azlinda Alin

Azlinda Alin antara Blogger aku yang dikenali dalam satu group komuniti. Seorang yang sangat sangat rajin dalam update entri. Sis memang jelly dengan dia. Walaupun Busy tapi dia selalu berjaya plan her blog posting consistently.

while sis pula consider baru dalam bidang blogging, hanya tau buat entri tanpa memahami networking sepenuhnya dalam bidang blogging. hehhehe. Bila dah masuk sebelah kaki ni barulah nampak sikit sikit. So kali ni sis nak cuba paham, ikut and support azlinda alin.

Let’s see Ilmu apa yang kita akan dapat nanti. Be positive!

 

2019 SEGMEN BLOG AZLINDA ALIN – Hai semua ! Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera ! Pejam celik, pejam celik dah nak berjumpa dengan Tahun Baru 2019 ! Tahun baru, rasanya nak cari BLOGLISTS baru juga. Siapa yang nak masuk ke dalam BLOGLIST mummy?  Jom sertai 2019 SEGMEN BLOG AZLINDA ALIN

Apa kelebihan join 2019 SEGMEN BLOG AZLINDA ALIN?

2019 Segmen Blog

Klik untuk JOIN

Apa kelebihan 2019 SEGMEN BLOG AZLINDA ALIN? Blog list untuk apa? Okay, mummy suka jalan-jalan blog rerakan. Sebab tu, kali ini mummy nak mencari BLOGLISTS sepanjang tahun 2019. Nak follow rerapat sahabat blogger blog mummy. Selain itu, ianya memudahkan mummy baca blog korang juga. Oh ya ! Pastikan korang jangan bagi BLOG korang TIDUR tau, susah pulak nanti mummy nak singgah komen hehehe.
Pemilihan BLOGLISTS 2019 SEGMEN BLOG AZLINDA ALIN mummy akan pilih untuk beberapa orang SAHAJA, yang lelain tu.. kalau tak TERPILIH jangan risau, mummy akan letakkan blog korang di 1 entri KHAS. Special gituuu !

SYARAT 2019 SEGMEN BLOG AZLINDA ALIN

1. Follow blog ini : BICARA MUMMY.
2. Buat entri blog yang bertajuk 2019 SEGMEN BLOG AZLINDA ALIN
 
3. Komen video mummy di www.youtube.com/azlindaazman . Kalau ada akaun YouTube, minta tolong subscribe sekali ! Boleh, kan? 🙂
4. Klik banner-banner iklan di blog ini (TAK PAKSA 🙂 ).
5. Semua penyertaan (blog) akan di letakkan dalam 1 entri KHAS ” BLOGGER AWESOME 2019 SEGMEN BLOG AZLINDA ALIN “
6. 2019 SEGMEN BLOG AZLINDA ALIN bermula dari sekarang sehingga 7 Januari 2019 !

7. Jangan lupa tinggal link di ruangan komen http://www.azlindaalin.com/2018/12/2019-segmen-blog-azlinda-alin.html

Oh ya, selain 2019 SEGMEN BLOG AZLINDA ALIN . Setiap bulan mummy mencari TOP KOMENTAR (1 ORANG) untuk meneriama hadiah CASH dari mummy sebagai tanda SUPPORT. Jemput jadi TOP KOMENTAR bulanan juga ye !

2 Comments

  1. Nur Azlinda Azman AZMAN December 21, 2018
  2. Nur Azlinda Azman AZMAN December 21, 2018

Add Comment

CommentLuv badge